BOKI 13 OSTAJE U PRITVORU: Iako je u lošem zdravstvenom stanju, evo iz kog razloga NE MOŽE BITI OSLOBOĐEN!
Bojan Jovanovski i dalje u pritvoru, Foto: Printscreen

sud odbacio žalbu

BOKI 13 OSTAJE U PRITVORU: Iako je u lošem zdravstvenom stanju, evo iz kog razloga NE MOŽE BITI OSLOBOĐEN!

Bojan Jovanovski, osumnjičen u aferi “Reket”, ostaje u pritvoru

Objavljeno: 17:28h

Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, osumnjičen u aferi “Reket” ostaje u pritvoru zbog opasnosti od bekstva.

Danas je Apelacioni sud u Skoplju odbacio žalbu advokata Jovanovskog, Saše Dukovskog, kojom je tražio da Jovanovskom bude određena alternativna mera za obezbeđivanje prisustva na sudu.

foto: Printscreen Youtube

Juče je Jovanovski na javnom ročištu u Apelacionom sudu u Skoplju izjavio da traži oslobađanje iz pritvora zbog lošeg zdrastvenog stanja koji ugrožava njegov život, te naglasio da on neće pobeći, jer mu je životni cilj da dokaže svoju nevinost u aferi “Reket”.

foto: Printscreen Youtube

Podsećamo, Bojan Jovanovski zajedno sa biznismenom Zoranom Mileskom osumnjičen je za iznudu 1,5 miliona evra od skopskog biznismena Jordana Kamčeva u zamenu za oslobađanje iz pritvora.

U aferi “Reket” osumnjičena je i bivša šefica Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katica Janeva koja se tereri za zloupotrebu službenog položaja. U prisluškivanim razgovorima koji je objavio italijanski list “La Verita” između Boki 13 i Kamčeva čuje se i glas Janeve koja se obraća Kamčevu rekavši da ne brine i da će sve biti ok. Samo Janeva je mogla, prema zakonima Specijalnog tužilaštva u toj zemlji, da odobri rešenje o oslobađanju iz pritvora osumnjičenima u slučajevima tog tužilaštva, u ovom slučaju Jordana Kamčeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.