BOKI 13 JE U VEOMA LOŠEM STANJU! NI DRUGA OPERACIJA NIJE USPELA: Advokat makedonskog šoumena saopštio STRAŠNE VESTI
Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, Foto: Pritnscreen

sve gore

BOKI 13 JE U VEOMA LOŠEM STANJU! NI DRUGA OPERACIJA NIJE USPELA: Advokat makedonskog šoumena saopštio STRAŠNE VESTI

Bojan Jovanovski se od 15. jula nalazi u pritvoru u skopskom istražnom zatoru

Objavljeno: 11:13h

Zdravstveno stanje prvoosumnjičeneg u aferi "Reket" Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, po rečima njegovog advokata Saška Dukoskog, veoma je loše.

On je Televiziji Telma rekao da njegov klijient Bojan Jovanovski, poznat pod imenom Boki 13, ima jake bolove od prethodne dve neuspešne operacije i da od kako je u pritvoru povraća skoro svaki dan.

Dukovski je dodao da je uprava istražnog zatvora "Skoplje" korektna i da je Bokiju 13 uvek bila obezbeđena zdravstena zaštita.

foto: Printscreen Youtube

Inače, Jovanovski, koji se od 15. jula nalazi u pritvoru u skopskom istražnom zatoru, nekoliko puta je vođen na Kliniku za torakalnu hirurgiju u Skoplju, a, prema ranije objavljenim informacijama, nedavno se podvrgao operaciji podvezivanja želudca radi smanjenja težine.

Krivični sud u Skoplju je Jovanovskom u petak 13. septembra drugi put za 30 dana produžio pritivor u kojem se nalazi sa još dvoje sumnjičenih u aferi "Reket" - Zoranom Milevskim - zvanim Zoki Kičevac i razrešenom specijalnom tužiteljkom Katicom Janevom.

foto: Printscreen Youtube

Tužilaštvo za organizovani kriminal njih troje sumnjiči za iznudu 1,5 miliona evra od jednog od nabogatijih Makedonaca, biznismena Jordana Kamčeva, da bi dobio bolji tretman u istrazi u krivičnom slučaju "Imperija" u kojoj je prvoosumnjičen.

Predistražni postupak u slučaju "Reket" vodi se od početka maja, a istražni postupak od 15. jula, kada su uhapšeni Jovanovski i Milevski.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.