SORAJA SE U RUSIJI TAJNO SASTAJE SA NARKO BOSOM: Raskrinkani sastanci sa VOĐOM KLANA!
Foto: Zorana Jevtić

AUUU

SORAJA SE U RUSIJI TAJNO SASTAJE SA NARKO BOSOM: Raskrinkani sastanci sa VOĐOM KLANA!

Plejboj zečica i učesnica "Velikog brata" Soraja Vučelić sastaje se tajno u Moskvi sa vođom vranjskog klana za koga se veruje da stoji iza šverca kokaina, navodi "Kurir".

Objavljeno:

Starleta Soraja Vučelić navodno je u vezi sa vođom vranjskog klana koga su bezbednosne služne označile kao jednog od vodećih narko bosova iz Srbije, piše "Kurir".

Kako njihov izvor navodi, oni su se upoznali u Moskvi i viđaju se daleko od Srbije i očiju javnosti.

-On je javnosti postao poznat kada je otkriveno da je na mestu na kojem je on bio pronađena ogromna količina kokaina. Jedna od destinacija na kojoj narko bos ima luksuzni restoran je i ruska prestonica. Soraja je u poslednje vreme često boravila u Moskvi, o čemu svedoče i njene objave na društvenim mrežama - kaže izvor "Kurira".

foto: Printscreen

Soraja je u januaru na Instagram okačila snimak iz luksuznom moskovskog restorana "Puškin" na kome se vidi konobar koji na ruskom recituje ljubavne stihove, kao i muška ruka koja pokazuje tri prsta, nazdravlja i izgovara: "Spasiba brate, davaj". Na snimku se ne vidi lice Sorajinog kompanjona.

- Taj muškarac sa kojim je Soraja sedela u "Puškinu" i nazdravljala, i čija se ruka vidi na njenom snimku upravo je narko bos - objašnjava izvor za "Kurir".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.