JOVANA, SRĐAN I NATAŠA MILJKOVIĆ ODLAZE! Ona je nova VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA na TV PRVA
Foto: Printscreen Prva tv

PROMENE!

JOVANA, SRĐAN I NATAŠA MILJKOVIĆ ODLAZE! Ona je nova VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA na TV PRVA

Prva televizija od jula ima pojačanje, novu voditeljku "Jutarnjeg programa".

Objavljeno: 12:23h

Prva televizija zabeležila je izvanredan uspeh u svim programskim segmentima ove prolećne sezone. Iako je leto vreme kada brojni živi programi prestaju sa emitovanjem i kada se vrše intenzivne pripreme za jesenju sezonu, Prva je rešila da svoje gledaoce stavi na prvo mesto i zato će tokom letnje šeme emitovati redovno jutarnji program radnim danima, kao i emisiju “150 minuta”, koja će uživo pratiti dešavanja širom Srbije i regiona.

foto: Printscreen

Popularni voditeljski par jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević kao i njihova koleginica Nataša Miljković odlaze na zasluženi odmor, a “Jutro” na Prvoj televiziji tokom jula će voditi Nevena Madžarević. Ona će se od septembra i formalno priključiti voditeljsko-uredničkom timu veoma uticajnog i gledanog jutarnjeg programa Prve televizije.

foto: Dragan Kadić

Nevena je jedna od omiljenih voditeljki koju smo videli u različitim formatima, ali prvi put u jutarnjem segmentu: “Radujem se novom poslovnom izazovu i činjenici da ću biti deo iskusnog i profesionalnog tima. Jutarnji program je kombinacija svih dosadašnjih formata koje sam radila i kao takav je najzahtevniji te sam svesna da je predamnom dosta rada, ali nadam se i dobrih rezultata. Jutarnji program nastavlja da bude aktuelan i da se bavi svim važnim temama u zemlji”, kaže Madžarevićeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.