NA INSTAGRAMU JE NA AZURNOJ OBALI sa bogatim RUSOM... Uhvatili smo Soraju u Hanjotiju sa dečkom POLJOPRIVREDNIKOM!
Foto: Printscreen

ekskluzivni paparaco

NA INSTAGRAMU JE NA AZURNOJ OBALI sa bogatim RUSOM... Uhvatili smo Soraju u Hanjotiju sa dečkom POLJOPRIVREDNIKOM!

Objavljeno:

Soraja Vučelić vrele dane provodi van Beograda, ali ovog puta, na ne tako luksuznoj destinaciji kao po običaju.

Naime, starleta se često na svojim društvenim mrežama hvali skupocenim stvarima, putovanjima, restoranima... Međutim, ona je sada uhvaćena kako letuje kao "paradajz turista" u Grčkoj, tačnije u Haniotiju.

Soraja je u društvu nekoliko momaka i jedne crnokose devojke večerala u skromnom restoranu u grčkom gradiću, dok je za to vreme bila najprisnija sa dečkom u crvenoj majci koji je sedeo pored nje.

foto: Espreso.co.rs

Kako nam je otkrio izvor koji se našao u restoranu, Sorajin bliski prijatelj bavi se poljoprivredom, te je sve vreme pričao o svojim zemljoradničkim poslovima, na šta je atraktivna brineta odgovorila da i ona voli da zaliva cveće.

Iako, se skoro pohvalila novim verenikom, izvesnim Vladimirom, koji je jedan od najbogatijih Rusa, izgleda da je to samo njena pusta želja...

foto: Espreso.co.rs

Vučelićeva se sve vreme krila iza dečka koji je sedeo preko puta nje, te se na fotografijama može videti samo jedan deo njene ruke, ali se primeti bratela zelene haljine koju je to veče obukla. Ona je nešto kasnije na svom Instagram storiju okačila video sa večere, dok je sama pozirala.

foto: Prinscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.