BOLI KOLIKO NE LIČE NA SEBE! Pijana Soraja TUČE  Brendona na početku KARIJERE! HIT VIDEO na šta ONI LIČE!
Brendon i Soraja, nekada, Foto: Printscreen

NEKAD I SAD!

BOLI KOLIKO NE LIČE NA SEBE! Pijana Soraja TUČE Brendona na početku KARIJERE! HIT VIDEO na šta ONI LIČE!

Ako uzmemo Sorajinu fotografiju iz tih dana, na njenom licu, nema apsolutno ni jedne jedine naznake osobe koja postoji danas pod istim imenom i prezimenom

Objavljeno:

Nekada, a zapravo ni tako davno, čak ni u rijaliti šouovima nismo mogli da vidimo ljude koji su od silnih operacija počeli da liče na plastične lutke, pa su čak i čuvena Soraja Vučelić i Branislav Radonjić Brendon bili sto posto prirodni.

foto: Printscreen

Ako uzmemo Sorajinu fotografiju iz tih dana, na njenom licu, nema apsolutno ni jedne jedine naznake osobe koja postoji danas pod istim imenom i prezimenom. Osim zuba u vidu rasporeda časova, i minijaturnih grudi, Soraja je promenila čitav oblik lobanje, a verovatno ni ona sama ne može da izbroji koliko je plastičnih operacija na licu i telu do sada imala.

Soraja Vučelić
Soraja Vučelićfoto: Printscreen

S druge strane, imamo Brendona, koji je možemo reći slobodno nekada bio izuzetno lep dečko, potpuno pravilnih crta lica. Zbog čega je poželeo da izgleda kao prostitutka na hemioterapiji, potpuno je nejasno, ali je izvesno da je kod svog plastičara u ordinaciji postao inventar poslednjih godina. Nema jednog dela lica, koji Brendon nije izmenio do potpune neprepoznatljivosti.

foto: Printscreen

Zanimljivo je međutim koliko su za samo osam godina pomerene granice onoga šta nas šokira. I te 2011, Soraja nas je šokirala, ali tada je bilo dovoljno da na sebe navuče garderobu u to vreme tipičnu za lake žene, sumnjivog morala, i da njenu pojavu okarakterišemo kao degutantnu, vulgarnu i potpuno neprihvatljivu. S druge strane, Brendon je sa svojim čuvenim kreonom oko očiju frapirao čim se pojavio na tv-u. To je bilo dovoljno da bude prozvan nastranim čudakom.

foto: Printscreen

Danas je složićete se situacija, nakon ni manje od decenije potpuno drugačija. Stvari koje su nekada bile blago rečeno neobične i šokantne, danas se podrazumevaju i sasvim su normalne, a upravo ovaj trend su možemo slobodno reći u Srbiju doneli oni, a mi to podržali.

foto: Printscreen

Sada posle osam godina, više nije šokantno ni 500 kubika silikona u sisama, gu*ici, ili ustima. Bilo kakva garderoba se smatra pristojnom, samo dok na sebi imate bilo kakvu markiranu krpu, mada u poslednje vreme ni to nije reper. Kao da Lune, Stanije, Mine i drugari ne trče goli po Zadruzi po ceo dan... Nikakav problem. Golotinja je sada IN, a uskoro će vas gledati čudno kad napolje izađete obučeni, i bez veštačkih trepavica i ostalih ugrađenih delova tela.

Brendon danas
Brendon danasfoto: Prinscreen

Danas je poželjno izgledati kao voštana figura izložena u Madam Tiso, dobro je nemati baš ništa prirodno i svoje, biti starleta je postalo zanimanje, a vi se zapitajte zašto i kako je dotle došlo? Možda onda kad ste prestali da se šokirate.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.