SORAJA VUČELIĆ IZNENADILA: OVO JE MOJ SUPRUG! Izgleda da nije znala da joj je MUŽ već OŽENJEN!
Foto: Prinscreen

ŠTA ĆE BITI KAD SAZNA?

SORAJA VUČELIĆ IZNENADILA: OVO JE MOJ SUPRUG! Izgleda da nije znala da joj je MUŽ već OŽENJEN!

Nju pratioci na društvenim mrežama konstantno mole da im pokaže fotografiju svog izabranika, pa je to sada rešila da uradi

Objavljeno:

O emotivnom izabraniku Soraje Vučelić spekuliše se već mesecima, a pravih podataka o njemu je jako malo.

Podsetimo, starletu je verio bogati Rus Vladimir, da bi nešto kasnije isplivale informacije o navodnom venčanju, na osnovu privatne prepiske koju je sama Soraja objavila.

Nju pratioci na društvenim mrežama konstantno mole da im pokaže fotografiju svog izabranika, te da nema potrebe da ga krije od javnosti.

foto: Dragana Udovičić

- Moj suprug - šaljivo je napisala Vučelićeva uz fotografiju Džejsona Momoe, glumca poznatog po ulogama Karla Drogoa u "Igri prestola", Konana u "Konanu Varvarinu" i Akvamena u filmu "Liga pravde".

Iako su i ovoga puta ostali uskraćeni za fotografiju stvarnog Sorajinog partnera, pratioci su joj poručili da ih je makar nasmejala.

foto: Printscreen

Podsetimo, kako su preneli beogradski mediji, Soraja se tajno verila u Moskvi za jednog od najbogatijih Rusa. Reč je o mladom momku po imenu Vladimir, koji je stavio na ruku "kartije" prsten optočen dijamantima vredan neverovatnih 150.000 evra.

A što se Momoe tiče, to će ostati samo starletini pusti snovi, jer Momoa već ima ženu svog života i više je nego srećno oženjen, a moramo da primetimo i da se Soraja baš nikako ne uklapa u profil žene kakve popularni glumac preferira. Njegova višegodišnja partnerka Lisa Bonet, koja neguje potpuno prirodan izgled, bez plastike, ugradnji, i nadogradnji, starija je 11 godina od njega, a venčali su se u tajnosti i tako još više učvrstili vezu u kojoj već imaju dve ćerkice.

"Imao sam samo osam godina kad sam je video na televiziji i rekao mami da želim baš nju. Zaključio sam da ću je uhoditi do kraja svog života i da ću je osvojiti", ispričao je Momoa nedavno u jednom američkom talk show - u.

Lisa je inače bivša žena Lenija Kravica i sa Momoom je u vezi 12 godina.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.