MIMI ORO U POLICIJI KONAČNO OTKRILA SVE! Saslušana zbog PROSTITUCIJE i konačno priznala od čega je živela
Mimi Oro, Foto: Printscreen/Instagram/milica_mimi_zivanovic

optužena

MIMI ORO U POLICIJI KONAČNO OTKRILA SVE! Saslušana zbog PROSTITUCIJE i konačno priznala od čega je živela

Starleta se u tužilaštvu zadržala petnaestak minuta i tokom saslušanja potvrdila da poznaje makroa Maksimovića

Objavljeno:

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, prva je javnosti poznata starleta koja je na poziv Višeg tužilaštva u Beogradu juče saslušana u istrazi koja se vodi protiv najpoznatijeg srpskog makroa Mihajla Maksimovića i njegovog brata Dušana Milenkovića!

Kako se saznaje, starleta se u tužilaštvu zadržala petnaestak minuta i tokom saslušanja potvrdila da poznaje makroa Maksimovića, koji je doveden iz Centralnog zatvora kako bi prisustvovao njenom saslušanju.

- Mihajla poznajem nekoliko godina. Upoznali smo se slučajno, preko zajedničkih prijatelja, u jednom beogradskom klubu. Kasnije smo se sretali po gradu - rekla je, kako izvor otkriva, Mimi Oro, tvrdeći da ne radi za ovog makroa.

Na pitanje od čega živi, s obzirom na to da nije zaposleni i da je ranije privođena zbog bavljenja prostitucijom, ona je odgovorila:

- Moji roditelji imaju ribarnicu u Jagodini, kao i nekoliko lokala.

Na spisku devojaka koje su navodno radile za Maksimovića, osim Mimi Oro, nalaze se i Sanja Stanković, koja je trenutno učesnica rijalitija "Zadruga", kao i Plejboj zečica Božana Vujinović. Sagovornik nije mogao da otkrije da li će i one biti saslušane, ali napominje da su iskaze već dale devojke nepoznate javnosti.

- Trebao mi je novac i odlučila sam da se bavim prostitucijom, tako sam upoznala Mihajla preko prijatelja - priznala je jedna od devojaka.

Bio je makro mnogim poznatim starletama
Bio je makro mnogim poznatim starletama foto: Dragan Kadić, Ana Paunković, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Prema njenom svedočenju, s Mihajlom se odmah dogovorila da on pronalazi klijente i dogovara cenu, od koje 70 procenata ide njoj, a 30 njemu.

- Moram da napomenem da sam sve radila dobrovoljno, mogla sam da biram broj klijenata, kao i da li ću nekog od njih da odbijem. Nikakve sankcije za to nisam snosila. Uvek sam mogla da uzmem slobodan dan, kada sam bolesna ili kada želim da budem sa dečkom. Dogovor je bio da nemam klijente mimo Mihajla - otkrila je ova devojka na saslušanju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.