LEKOVITOŠĆU OSVAJAJU SVET, A PROIZVODE SE U SRBIJI: Jedinstvene i delotvorne kod mnogih tegoba!
Isprobajte prirodne kreme, Foto: Profimedia

prirodno

LEKOVITOŠĆU OSVAJAJU SVET, A PROIZVODE SE U SRBIJI: Jedinstvene i delotvorne kod mnogih tegoba!

Miloš Ninković poznat je javnosti decenijama unazad, a Tigrova krema jedan je od proizvoda kojom je krunisao svoj rad

Objavljeno:

Doktor narodne medicine, fito-fizikalni terapeut, Miloš Ninković uspešno leči pacijente obolele od neuroloških bolesti, multiple skleroze, diskus hernije, diskopatije, Parkinsove bolesti itd…

U svojoj bogatoj “radnoj tradiciji” može da se pohvali velikim brojem izlečenih pacijenata.

Za svakog pacijenta, kako kaže Ninković, postoji posebna terapija. On leči kombinacijom fizikalne terapije, akupreksure i prirodnih melema spravljenih od lekovitog bilja, i to po njegovim recepturama.

Između ostalog, tvorac je jedinstvene kreme širokog spektra delovanja. Tigrove kreme. Ona je delotvorna kod mnogih oboljenja i tegoba, a rezultati ispitivanja urađeni na njoj prevazišli su sva očekivanja. Takođe, “iz njegovih ruku” izašla je i neverovatna Eucerinska krema za sunčanje, čija namena takođe izlazi iz ovih okvira.

Naziv koji nosi, Tigrova krema , kako kaže njen tvorac označava način njenog delovanja, koje je brzo i snažno. Njeno dejstvo osetno je već nakon prvog nanošenja, a u tome su se mnogi osvedočili.

Tigrova krema proizvod je prirodnog porekla, napravljen na biljnoj osnovi, bez konzervansa, a namenjena je olakšavanju tegoba kod dece i odraslih. Delotvorna je kod povišene temperature, glavobolje i migrene, ali i kod iritirajućeg kašlja, zubobolje i otečene štitne žlezde. Možete da je upotrebite i ako imate infekciju očiju (konjuktivitis), problem sa sinusima, začepljenje nosa, kijavicu i prehladu ili bolove u zglobovima i mišićima, kao i kod uboda komaraca ili drugih insekata.

Miloš Ninković poznat je javnosti decenijama unazad, a Tigrova krema jedan je od proizvoda kojom je krunisao svoj rad, ogromno iskustvo sa pacijentima i susret sa različitim oboljenjima.

Ova krema nije oduševila samo pacijente u Srbiji, već pacijente širom sveta. Delotvorna je kod mnogih zdravstvenih tegoba. Tigrovu kremu možete da poručite OVDE po ceni od 1.000 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Tigrova krema
Tigrova krema foto: Promo

Eucerinska krema je biljna krema za sunčanje, koja osim što štiti vašu kožu, pojačava sadržaj vlage, dajući joj elastičnost i mekoću. Od trenutka kada je namažete počinje da štiti kožu od UV zračenja, sa faktorom zaštite preko 50. Ono što je prednost ove kreme, jeste to što ona ne zahteva neprestano mazanje. Jedno nanošenje dovoljna je zaštita tokom celog dana.

Eucerinska krema
Eucerinska krema foto: Promo

Eucerinska krema proizvodi se u Srbiji, a izrađena je ručno od potpuno prirodnih sastojaka: ulja podubice, nevena, zečijeg trna, mente i eucerina. Možete da je poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 1.000 rsd.

Ova krema omogući će vam da se zaštitite od sunca, ali će vašoj koži pružiti i neophodnu negu. Uz nju ne morate da koristite različita mleka za tela i druge pomade za negu kože. Plus! Tokom leta ćete imati predivan bakarni ten.

U praksi sa pacijentima, kako kaže Miloš Ninković, ova krema pokazala se i kao adekvatna zaštita prilikom hemoterapije.

Proizvodi su namenjeni isključivo za spoljašnju upotrebu, a odobreni su od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Prošao je analizu Akreditovane labaratorije za ispitivanje Anahem Beograd.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.