RADA ZARATILA S MILICOM, A EVO KAKO JE ONA ODUVALA: Ovo što je Pavlovićeva uradila je NAJBOLJA OSVETA
Milica Pavlović i Rada Manojlović bile u baš dobrim odnosima, Foto: Damir Dervišagić

nije joj dorasla!

RADA ZARATILA S MILICOM, A EVO KAKO JE ONA ODUVALA: Ovo što je Pavlovićeva uradila je NAJBOLJA OSVETA

Manojlovićeva nije umela ni da se "opere" sama!

Objavljeno: 18:11h

Nakon što je Rada Manojlović objavila rat svojoj koleginici Milici Pavlović, tako što je posle nastupa Sanje Stanković na "Zadrugoviziji" rekla kako uopšte ne vidi razliku između zadrugarke i pevačice, čiju je pesmu ona izvodila, napokon se oglasila i vlasnica spornog hita "Baja Papaja".

Iako je Rada u međuvremenu pokušala da se "opere", dodatnim izjavama na tu temu samo se još dublje ukopavala, pa je Pavlovićevu, koja nije ni pratila šou na TV Pink, "naterala" da na Jutjubu baci pogled na Sanjin nastup.

foto: Printscreen

Kad je sabrala sve utiske Milica je rešila da se oglasi i koleginicu Radu, koja to očitno sama nije umela, ona "opere":

Nisam pomno gledala poslednju 'Zadrugoviziju', jer sam u totalnom haosu poslednjih dana zbog projekta koji pripremam... Uspela sam samo da vidim Sanjin nastup na jutjubu i drago mi je da je odabrala pesmu 'Baja Papaja', jer je to pesma koja ima veoma simpatican tekst, ali sjajnu poruku. Dobro se snašla, posebno zbog treme koju je imala... Kada je reč o Radi, šta god da je rekla ja sam sigurna da nije bila zlonamerna i da je želela da mene 'pecne'. Mi smo u sjajnim odnosima, znam da je dobra osoba i nema tu prostora nekim lošim vibracijama", rekla je Milica na Radino neplanirano "peckanje".

foto: Printscreen

Podsećanja radi, Manojlovićeva je ovako digla prašinu:

Nisam primetila razliku između originala i tebe", rekla je ona posle Sanjinog nastupa, bez pardona.

Kada je shvatila šta je izjavila, pokušala je da se opravda, ali nije joj baš išlo.

Problem je što sam ja tada bila dole. Stavljali su mi ozvučenje, bubice i tako dalje i ono što sam ja čula... 'Ajde sad da se ne lažemo, u pesmi 'Baja Papaja' zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linija da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba", nespretno se "prala" Rada.

foto: prtsc/yotube

Nakon toga, dodatno se ukanalila:

Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila - dobar kombinezon šareni, medved... Potrudila se da skine spot 'Baja Papaja', mislila sam na to."

Ovaj komentar mnoge je iznenadio, posebno zato što je Milica uvek podržavala Radu i često isticala da su njih dve u odličnim odnosima, što je pokazala svojom izjavom i posle ovakvog Radinog "nesmotrenog" peckanja.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.