AFERA SLAĐA PETRUŠIĆ I TV HEPI! Teške optužbe bivše voditeljke na račun produkcije PAROVA!
Slađana Petrušić nekada je bila učesnica rijalitija Parovi, Foto: Prinscreen

ISTERUJE PRAVDU

AFERA SLAĐA PETRUŠIĆ I TV HEPI! Teške optužbe bivše voditeljke na račun produkcije PAROVA!

Odlučila da se oprosti od Hepi televizije

Objavljeno:

Slađana Petrušić nije više voditeljka Hepi televizije, gde je doskoro radila rijaliti Parovi i emisiju Provodadžija.

Ovu informaciju je sama voditeljka potvrdila za Kurir rekavši da već nekoliko dana ne radi i da se vratila u rodni Zagreb.

foto: Printscreen

- Tačno je, ne radim više. Vratila sam se u Zagreb. Na Hepiju ima mnogo neradnika i nekoliko radnika koji vuke za sve ostale. Ti neradnici se kite tuđim perjem, i ne samo to, nego te još i je*u bez vazelina. Među radnicima na TV Hepi postoji zlatno pravilo "budi prosečan i poslušan", jer ako si bolji od drugih, onda ti zagorčavaju život - kaže ona i napominje da nije uvek bilo takvo stanje na srećnoj televiziji.

Pored toga, Slađa se oglasila na svom Instagram profilu, gde je svojim pratiocima otkrila jedan od razloga zašto je donela odluku kakvu je donela:

"Pita narod i ja moram odgovoriti... On je muškarac i udario je nogom ženu u trbuh tako jako da ju je odbacio dva metra i nije dobio diskvalifikaciju, ali... istina je... dobio je od mene vaspitne! Mislim da više nikada neće dići ruku na ženu! Istina je i da je njegova mama pokupovala skupe poklone i donela na televiziju produkciji i voditeljkama... (torbice, novčanike... mene je dočekao parfem i ako treba da ga pošaljem za Derventu, mogu sutra... ionako sam kritična kod izbora parfema...). Taj dan sam oko 18h saznala da ću konačno odmoriti od Parova... tako da nisam dobila otkaz zbog toga... Žene, ako vas muževi tuku slobodno se javite... Porazgovaraću s njima kao što je milicija razgovarala s lopovima za vreme Juge...", napisala je ona u opisu videa u kome je Dario Šogorović šutnuo Irmu Serjanić između nogu, nakon čega je učesnica Parova završila u bolnici.

Očigledno je da Slađa Petrušić nije mogla da pređe preko ovog nesankcionisanog brutalnog nasilja prema ženi, te je odlučila da se oprosti od Hepi televizije.

Bonus video

MATORA NEMA POJMA O TVOM ŽIVOTU, NEKA ZAČEPI USTA ZA SVA VREMENA: Sanji Stanković se javila majka i STRAŠNO osula po njenoj devojci!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.