CIPELE KOJE ĆETE NOSITI I POSLE MATURSKE VEČERI: Kvalitet i dizajn za svačiji ukus, a cena za svačiji džep!
Cipele / Ilustracija, Foto: Promo, Profimedia

Moda

CIPELE KOJE ĆETE NOSITI I POSLE MATURSKE VEČERI: Kvalitet i dizajn za svačiji ukus, a cena za svačiji džep!

Mi možemo da vam pomognemo u odabiru obuće, jer imamo sjajne predloge kojim nećete moći da odolite

Objavljeno:

Bliži se vreme maturskih večeri, onih večeri kojih se svi mi sećamo tokom celog života. Kada zanemarimo uzbuđenje i maturanata i roditelja zbog toga što se jedna epoha, jedno razdoblje života završava i nagoveštava sve ono što dolazi posle, postoji ona druga vrsta uzbuđenja, a staje u jednu rečenicu “šta obući to veče”? Kako biti originalan i svoj? Kako odabrati ono što baš niko drugi neće da odabere? Ali i, kako ispuniti uslov zvan “odabrati ono što ću još nekada posle te večeri da obučem”?

Mi možemo da vam pomognemo u odabiru obuće, jer imamo sjajne predloge kojim nećete moći da odolite. Cipele od 100 odsto prirodne kože, ostaviće vas doslovno bez daha svojim izgledom i kvalitetom.

Cipele Single monk ispunjavaju uslov originalnosti i dizajnom, ali i time što su ručne izrade. Dostupne su u kombinaciji plave i smeđe boje. Ukrašene su šarom na vrhu i kajišićem sa efektnom kopčom. Ovaj model moderan je i u retro stilu, koji je poslednjih godina i u muškom odevanju veoma popularan. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 11.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo, Profimedia

Black and grey, takođe su ručno izrađene cipele. Nešto su klasičniji model u odnosu na prethodne, ali I dalje imaju taj neverovatno efektan retro stil. Na samom vrhu ukrašene su zanimljivom šarom. Za razliku od prethodnog modela one se pertlaju, što im daje nešto elegantniju notu. Dostupne su u kombinaciji crne i sive boje. Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima po ceni od 11.990 rsd.

Ukoliko ste ljubitelj poznatog Oxford modela, i to u kombinaciji tri boje smeđoj, bež i bordo, onda su ove cipele pravi odabir za vas. Ručno su izrađene, efektne su i originalne. Nikada ne izlaze iz mode, pa ne morate da se brinete oko toga da li ćete još nekada u životu da ih obučete. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 11.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Cipele U.L.U.S teget, klasičan je i elegantan model sa prepoznatljivom šarom na vrhu. Osim u teget, dostupne su i u crnoj boji. Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 8.990 rsd.

foto: Promo, Profimedia
foto: Promo, Profimedia

Ako vam se više dopadaju cipele od kože visokog sjaja, onda se odlučite za model U.L.U.S. black shine. Elegantne su, presijavaju se, odlično se slažu uz odelo i sve elegantnije kombinacije. Dostupne su u crnoj i teget boji. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 9.800 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Sigoto black std izvanredna je elegantna cipela crne boje u kombinaciji crne mat kože i kože visokog sjaja. Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima po ceni od 7.100 rsd.

foto: Promo, Profimedia
foto: Promo, Profimedia

* Još obuće pronaći ćete pritiskom OVDE, a još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama OVDE.

foto: Promo, Profimedia
foto: Promo, Profimedia
foto: Promo, Profimedia

BONUS VIDEO:

DA LI JE OVO NAJSPRETNIJA GIMNASTIČARKA KOJU STE IKADA VIDELI?! Kao da je od gume (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.