BRENA MORA NA OPERACIJU: Od udarca joj se koleno potpuno RASCEPALO, injekcije joj ubrizgavali u ŽIVU RANU! JEZIVO!
Foto: Dragana Udovičić

TEŠKA POVREDA!

BRENA MORA NA OPERACIJU: Od udarca joj se koleno potpuno RASCEPALO, injekcije joj ubrizgavali u ŽIVU RANU! JEZIVO!

Brena je potvrdila da ima ovaj problem, ali i da joj terapija lekara za sada pomaže da odloži operaciju još neko vreme

Objavljeno: 13:32h

Pevačica Lepa Brena 1992. godine povredila je nogu prilikom udarca, a kako ističe, u poslednjih godinu dana vratile su joj se stare tegobe i sad je čeka operacija.

Naime, sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, ispričao je kako je došlo do ove njene povrede i istakao da je trajno rešenje ponovna operacija.

"Kad sam bio beba, u dupku sam krenuo niz stepenice s prvog sprata, a Brena je istrčala iz kupatila i skočila da me pridrži da se ne skotrljam. Tada joj se koleno od udarca potpuno otvorilo! Bilo je jezivo. Ona je mene spasla i sebe unakazila za ceo život. Trajno rešenje jeste ponovna operacija", istakao je on, a prenose beogradski mediji pisanje Sveta.

foto: Dragana Udovičić

Brena je potvrdila da ima ovaj problem, ali i da joj terapija lekara za sada pomaže da odloži operaciju još neko vreme.

"Problem sa levim kolenom pojavio mi se ponovo u poslednji godinu dana. Primila sam pet injekcija direktno u koleno i u naredni mesec dana treba da napravimo opet magnentnu rezonancu kako bismo videli da li se obnovila hrskavica. Sada sam srećna jer trenutno nemam bolova", rekla je pevačica.

"O ovome govorim javno jer tu nema šta da se krije i ja volim da podelim sa ljudima moje iskustvo. Svi smo ljudi od krvi i mesa", dodala je pevačica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.