Estradne SVAĐE koje su umalo razorile porodice! Mogu da imaju sve, ali ako su DECA OVAKVA, ništa im ne vredi!

sve se treslo!

Estradne SVAĐE koje su umalo razorile porodice! Mogu da imaju sve, ali ako su DECA OVAKVA, ništa im ne vredi!

Možete imati sve, ali ako nemate skladnu porodicu ništa vam od toga ne znači. Ovo su samo neke od svađa koje su potresale našu estradu između roditelja i dece
Objavljeno:

3. Goca Božinovska i sin Mirko Poznata pevačica se žestoko posvađala sa sinom kada je videla fotografije na kojima se on veseli i to na dan kada su davali pomen njegovom ocu Zoranu Šijanu. Naime, Goca je videla slike svog sina, u noćnom provodu sa čašom viskija u rukama.

Mirko je tada spakovao kofere i kako su mediji pisali otišao je u kuću svog prijatelja Veljka Ražnatovića. Tamo je proveo nekoliko dana.

Nakon toga, Mirko se pomirio sa majkom i vratio kući. 4. Šaban Šaulić i ćerka Ilda Šaban se sa svojom ćerkom nedavno žestoko posvađao dok je ona boravila u njihovoj kući na Dedinju. Iako Ilda ima svoj stan ona je neko vreme boravila u roditeljskoj kući. U tom periodu Ilda je po ceo dan plakala pošto se posvađala sa starijim dečkom.

Ona je posumnjala da je dečko vara, te nije mogla da obustavi suze. Popularni pevač nije mogao da gleda svoju ćerku u suzama i nije mogao da shvati da je njegovo dete sposobno da se nervira zbog muškarca. Šaban nije mogao da je gleda depresivnu, te ju je izbacio iz kuće.

Šabanovo izbacivanje Ilde izazvalo je pravi bum u medijima, ali na svu sreću, njih dvoje su se ubrzo pomirili. Ilda je shvatila da joj je otac samo mislio dobro. 5. Tamara Đurić i njen otac Otac Tamare Đurić javno je objavio da se odrekao svoje ćerke nakon što je video kako se ona ponaša na imanju u Lisoviću. Njih dvoje su još i ranije imali problema, svađali su se konstantno jer je Tamara bila neposlušno dete. Ona je želela da ima novac i da se ističe u društvu materjalnim vrednostima, a otac to nije mogao da joj pruži.

Kada je upoznala Makaronu od koga je mogla da dobije sve što zaželi svađe sa ocem su postale samo intenzivnije, a sve je kulminiralo kada je Tamara ušla na Farmu. Otac nikada nije podržavao njeno, pomalo delikventsko ponašanje, ali kada je video da ga se ona ni na televiziji ne odriče, otac je rešio da on nju odbaci.

6. Balerina i njen otac Sličan je problem imala još jedna učesnica rijalitija, Balerina. Njen otac je bio duboko razočaran kada je video da se njegova ćerka zabavlja sa opasnim momkom, Kristijanom Golubovićem.

Naime, Jelena Milošević i Kristijan su neko vreme bili u "vezi" na "Farmi". Čak su mediji u više navrata pisali da su njih dvoje imali odnose na imanju. Očigledno da ocu ovakve priče nikako nisu mogle prijati. No, on je sve vreme ćutao. Sve do trenutka kada Kristijan, u jednom incidentu, nije polomio nos Balerini.

Očigledno da se otac duboko razočarao u svoje dete, prvo što je pristala da bude sa Kristijanom, a drugo zato što je dozvolila da je on tako javno ponizi. On se toliko žestoko naljutio na nju, toliko da nije hteo ni da priča sa njom. Čak ni dok je bila u bolnici, otac nije hteo da je obiđe.

7. Sloba Vasić i njegov otac Goran Slobina porodica je takođe imala probema zbog njegovog delikventskog ponašanja. Naime, Sloba je prošle godine, u jednom klubu u Budvi nasrnuo na svoju tadašnju verenicu Valentinu Vučićević. Njih dvoje su se posvađali pred ljudima u klubu. On ju je, kako su mediji pisali, tom prilikom počupao i udario.

Njegov otac nije mogao da poveruje kada je čuo ove glasine. On je tvrdio da ga je vaspitao tako da nikada ne digne ruku na ženu, ali i da, ako se ovo desilo, Sloba mora da odgovara za svoje ponašanje. Goran je takođe rekao da je Valentina jako dobra devojka i da nije zaslužila da je bilo ko maltretira.

Iako je bio duboko razočaran u sina, kao i svaki roditelj, nakon nekog vremena mu je oprostio. (Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.