Ma, nije on ni bio tamo! Zacenićete od smeha kad čujete Miličićevo opravdanje za napušavenje Severine na koncertu! (VIDEO)

Ko ga je video, ima samo 2.15?

Ma, nije on ni bio tamo! Zacenićete od smeha kad čujete Miličićevo opravdanje za napušavenje Severine na koncertu! (VIDEO)

Poznatog, ali i incidentnog sportistu su juče svi mediji napali da je pokušao da otera Severinu sa koncerta Saše Matića! A evo kako je on odgovorio na te optužbe! Neki misle da je bolje da je ćutao!
Objavljeno: 13:58h

Na koncertu koji je Saša Matić održao u Areni na Dan žena, kao gost iznenađenja pojavila se Severina. Bivšeg košarkaša, Darka Miličića je Severinina pojava iznervirala te je u toku njenog nastupa on pokazivao da se pomeri sa scene. Izvinite frajeri, ali... Severina konačno progovorila o trudnoći - a odgovor će oduševiti sve žene na planeti!

Naime, Miličić se veselio sa društvom tokom celog koncerta, ali je prestao da uživa kada je ugledao Severinu. Miličić je očigledno bio razočaran što je na koncertu Saše Matića nastupila Severina, te je na sve moguće načine pokušavao da iskaže svoje nezadovoljstvo. Dok su Saša i Severina pevali "More tuge", bivši košarkaš je isprva stajao sumornog izraza lica, a potom je počeo da maše rukom, pokazujući Severini da napusti binu. Kako je pesma odmicala, Miličić je sve žustrije iskazivao nezadovoljstvo i uz pokret rukom rekao: - Beži, bre, beži odavde - ponavljao je Darko sve dok se pesma nije završila.
Severina je nakon toga otpevala pesmu sa bendom "Ministarke" i otišla sa bine, a bivši košarkaš je tek tada nastavio s veseljem. Severina pobesnela - mali Keba je iskoristio na najgori način! Može li da mu oprosti ovo? Miličić je pokušao da se izvadi iz ove neprijatne situacije, te je rekao kako on nije terao Severinu sa scene, već on samo tako igra. - Na koncertu je bilo super, Sale je veliki pevač. Što se tiče Severine, nisam negodovao, ja tako igram, pa vam se učinilo - rekao je Darko.

moramo sugerisati Miličiću da porazmisli o časovima plesa. Koristiće mu. Alo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.