NAPLJUVALI JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, PA DOŽIVELI BLISKI SUSRET: Buba i Džala BEŽALI u avionu od Karleuše
Reperi su doživeli bliski susret s Karleušom, Foto: Espreso, Printscreen

IZBEGAVAJU JE

NAPLJUVALI JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, PA DOŽIVELI BLISKI SUSRET: Buba i Džala BEŽALI u avionu od Karleuše

Do sukoba između Jelene Karleuše i bosanskih hitmejkera došlo je nakon što je Buba Koreli na svoj Instagram profil okačio video u kome je rekao kako oni nikada neće raditi sa njom zato što je matora

Objavljeno:

Jelena Karleuša i Buba i Džala sreli su se oči u oči na letu Beograd-Sarajevo i to samo mesec dana nakon žestoke svađe koju su imali na društvenim mrežama. Kako Srpski telegraf saznaje, pop diva i bosanski reperi leteli su istim avionom iz Sarajeva za Beograd i to po veoma lošim vremenskim uslovima.

- Prvo su se čekirali Buba i Džala, a nedugo zatim stigla je i Jelena. Pošto su vremenski uslovi bili loši, let je pomeren zbog magle, pa su na gejtu proveli blizu dva sata čekajući. Sedeli su na dva kraja prostorije, a svi ljudi su ih gledali zagonetno i očekivali su reakciju jedne ili druge strane - govori izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

foto: Printscreen Youtube

- I Buba i Džala su sve vreme gledali u telefone kako im se pogledi slučajno ne bi sreli sa Karleušinim. A prava drama nastala je kada su ušli u avion i shvatili da imaju sedišta tik do Jeleninih. Momak koji je sa njima bio u pratnji zamolio je stjuardesu da ih premesti, ali je Jelena u tom trenutku naišla i samo dobacila "mi ćemo sesti pozadi, da se momci ne muče, pošto smo šmekeri" - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Karleuša se sa svojim saradnicima smestila u poslednji deo aviona kako bi smirila tenziju koja je nastala.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo pop divu, koja je potvrdila naša saznanja.

foto: Printscreen Youtube

- Nije bilo razloga da meni bude neprijatno pošto ja nisam nikoga vređala. Meni je savest čista i ja sam u svemu tome ispala šmeker. Let je protekao bez incidenata - rekla je JK za Srpski telegraf.

Podsećanja radi, do sukoba između Jelene Karleuše i bosanskih hitmejkera došlo je nakon što je Buba Koreli na svoj Instagram profil okačio video u kome je rekao kako oni nikada neće raditi sa njom zato što je matora i da joj je bolje da baci mikrofon i gleda muža na utakmici. Ona je na ove uvrede odgovorila tako što je okačila pesmu koju su reperi radili za nju, a u kojoj je istakla da moraju još da se trude.

Bonus video

NIŠTA GA NE SPREČAVA DA SLAVI! VESELJE U BANJI UZ HARMONIKU: Darko Lazić će dobiti SINA, a iz kreveta je zapevao OVU PESMU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.