DAME, OVO JE LAK NAČIN DA ZABLISTATE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: 6 saveta za neodoljivu kožu, kosu i lice!
Pržite svom telu, licu i kosi najbolju negu, Foto: Profimedia

Fantastična akcija

DAME, OVO JE LAK NAČIN DA ZABLISTATE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: 6 saveta za neodoljivu kožu, kosu i lice!

U susret praznicima, pogledajte kozmetiku na velikoj akciji, koja će postati najbolji prijatelj vašoj koži i kosi

Objavljeno:

Zablistajte u novogodišnjoj noći! Pržite svom telu, licu i kosi najbolju negu, jer kada se dobro osećate u svojoj koži, biće puni samopuzdanja, širićete pozitivnu energiju, a vaše raspoloženje će biti na najvišem nivou! U susret praznicima, pogledajte kozmetiku na velikoj akciji, koja će postati najbolji prijatelj vašoj koži i kosi!

Lice najpre treba dobro očistiti. Pena za umivanje sa puff efektom je pogodna za osetljivu kožu. Pena je na bazi ruže i limunove trave. Čisti kožu nežno i dubinski. Limunova trava uklanja masan sjaj. Pena za pranje lica obezbeđuje dubinsko čišćenje svih tipova kože. Uklanja iritaciju i crvenilo, a D-pantenol obezbeđuje obnavljajući i protivupalni efekat, smanjuje iritaciju. Termalna voda umiruje, obnavlja kožu i ojačava njene zaštitne funkcije. OVDE možete poručiti penu za umivanje, po ceni od samo 730 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Pena za umivanje
Pena za umivanje foto: Promo

Ukoliko imate problematičnu kožu pravi izbor je Aktivna hidrirajuća krema za lice “Biodermin Acne”. Bazirana je na Hamamelis (Veštičji lešnik) + noćurak. Ona hidrira, ne ostavlja masni sjaj. Inovativni kompleks Phytotal OS dubinski čisti kožu, smanjuje pore i reguliše mašćenje kože. Ekstrakti veštičjeg lešnika toniraju kožu, vraćaju joj zdrav ten. OVDE je možete poručiti, po ceni od 620 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Aktivna hidrirajuća krema za lice “Biodermin Acne”
Aktivna hidrirajuća krema za lice “Biodermin Acne” foto: Promo

Lepa koža je ona koja nema proširene pore! Intenzivni kremasti serum za savršenu kožu, koji dejstvuje na vašoj koži i danju i noću, obogaćen je jedinstvenom komponentom Epidermist, koja primetno smanjuje bore i sužava pore, što čini vašu kožu glatkom i svilenkastom. Smanjuje pore za 21% na vidljivoj površini, izglađuje bore za 14%, čini kožu 31% mekšom, smanjuje osetljivost kože za 37%, podstiče obnavljanje ćelija za 31%, čini kožu glađom, smanjujući neravnine za 19%, čini kožu sjajnom – primećeno kod 64% ispitanika ( potvrđeno u BASF, Francuska i potvrđeno u Cedefu, Francuska ). Serum možete poručiti OVDE, po ceni od 1.120 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danom.

Intenzivni kremasti serum
Intenzivni kremasti serum foto: Promo

Inovativni proizvod visokih performansi za toniranje kože lica jeste tonik Perfect skin. Aktivne komponente Еpidermist i Biophytex obezbeđuju izraženi višestruki efekat, vidljivo smanjujući pore i čineći kožu bolje hidriranom, glatkom i sjajnom.

Koristi se za toniranje kože i smanjivanje pora: nanesite malo Micelarne vode za skidanje šminke na tupfer vate, nežno je umasirajte u kožu lica, vrata i dekoltea. Tonik možete poručiti OVDE, po ceni od 730 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Tonik Perfect skin
Tonik Perfect skin foto: Promo

Kosa treba da bude najlepši ukras na ženi. Ukoliko imate beživotnu i oštećenu kosu, povratite joj sjaj, zdravlje i fantastičan izgled uz pomoć šampona Acitve keratin. Šampon Aktivni keratin potpuno obnavlja strukturu kose. Obezbeđuje kosi dodatnu snagu i elastičnost. On nežno i delikatno čisti kosu od nečistoća, obnavlja je i jača kutikulu kose, dajući joj zdrav i uredan izgled. Šampon možete poručiti OVDE, po ceni od 570 rsd za 400 ml, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Šampon Aktivni keratin
Šampon Aktivni keratin foto: Promo

Rešite se celulita! Piling gel za tuširanje je efikasan proizvod za čišćenje kože i borbu protiv celulita! Delotvoran kompleks aktivnih komponenti koje su deo piling gela, uklanja mrtve ćelije kože, vrši detoksikaciju, ima efekat masaže čime stimuliše cirkulaciju krvi ubrzavajući metaboličke procese unutar kože i pomaže u borbi protiv celulita. Glina gasul upija toksine i prljavštinu, poboljšava tonus kože i čini kožu mekanom i baršunastom. Ulje crnog kumina povećava čvrstoću i elastičnost kože, ima antioksidantski i imunostimulativni efekat i poboljšava detoksikaciju ćelija kože.

Cena pilinga je 630 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Piling gel za tuširanje
Piling gel za tuširanje foto: Promo

Još sjajnih preparata, po veoma pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.