NAROD NEĆE GLASATI ZA DEBELU OSOBU! Karleuša se obrušila na ZVEZDU GRANDA, pa joj rekla da SMRŠA! (FOTO)
Karleuša je poznata kao strašni sudija, Foto: Printscreen Youtube

BRUTALNO ISKRENO

NAROD NEĆE GLASATI ZA DEBELU OSOBU! Karleuša se obrušila na ZVEZDU GRANDA, pa joj rekla da SMRŠA! (FOTO)

Saša Popović je dodao kako je on takmičarki takođe skrenuo pažnju na kilograme

Objavljeno:

Jelena Karleuša se u sinoćnim Zvezdama Granda u jednom momentu obratila takmičarki kojoj su Marija Šerifović i Viki Miljković dale glas.

Naime, Ivana Bogićević (19) iz Ugrinovaca je pevala dve numere, a Saša Popović je primetio da joj je Marija dala glas iako je drugu pesmu otpevala u falšu. Kada je bilo jasno da će je Viki uzeti u svoj tim, uključila se Karleuša i dala komentar na račun njene figure.

foto: Printscreen Youtube

- Pošto svi govore o sebi u trećem licu jednine, evo da i ja kažem, Jelena Karleuša da kaže: Plašim se da ti imaš jedan veliki problem kada je reč o ovoj profesiji. Ti dobro pevaš, ali si debela. Ovaj narod neće glasati za debelu osobu, ma kako pevala. Prvi Saša Popović ne vidi u tebi posao zato što si debela. Moj savet je da ostaneš tako lepa i talentovana, ali i da poradiš na svom izgledu. Takođe, da u sledećm krugu dođeš sa kilogramima manje, pa u sledećem još manje. Ako doguraš dalje, budi top riba, jer surov je ovaj posao. Svaka mana, pogotovu ženama, se gleda kao veliki problem - rekla je Jelena i ostavila publiku u šoku.

foto: Printscreen Youtube

Saša Popović je dodao kako je on takmičarki takođe skrenuo pažnju na kilograme, a Viki je rekla da će joj oduzeti hranu.

Bonus video

CRVENA JABUKA IZAZVALA BURU EMOCIJA: Napravili koncert za pamćenje u Kombank dvorani, svi su pevali kao JEDNO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.