DA LI JE OVO NAJSKUPLJI POROĐAJ NA ESTRADI? Goga za CARSKI REZ u Cirihu iskeširala ČITAVO BOGATSTVO!
Goga je juče na svet donela sina Vasilija Andreja, Foto: Dragana Udovičić

PUNO KOŠTA

DA LI JE OVO NAJSKUPLJI POROĐAJ NA ESTRADI? Goga za CARSKI REZ u Cirihu iskeširala ČITAVO BOGATSTVO!

Želela je da bude sigurna i nije pitala koliko košta

Objavljeno:

Popularnoj folk pevačici Gogi Sekulić juče se ostvarila davnašnja želja da postane majka! Ona je na svet donela svoje prvo dete, sina kojem su ona i njen nevenčani suprug Uroš Domanović dali neobično ime Vasilij Andrej, koji je po rođenju od lekara dobio najvišu ocenu - desetku.

- Čim je ostala trudna, Goga je odlučila da porođaj obavi u Cirihu, u jednoj od najprestižnijih privatnih klinika. Dobro se informisala i raspitala, a njeni prijatelji, koji godinama žive u Cirihu, odmah su joj stavili do znanja da će za to morati da izdvoji ogroman novac, o čemu ona nijednog trenutka nije ni razmišljala, jer je želela samo najbolje za sebe i svoje dete - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

foto: Daktilo

- Uopšte joj nije bilo bitno što je tamo sve to toliko skupo. Jednostavno, nije želela da se opterećuje i da brine, već da bude spokojna, sigurna da će sve proteći u najboljem mogućem redu i da će ona i beba imati najbolju negu. Zbog toga je odabrala jednu od najskupljih privatnih klinika u Cirihu, gde je samo za porođaj carskim rezom izdvojila čak 25.000 evra! To je baš veliki novac, ali Goga nijednog trenutka nije oklevala, jer je stvarno prezadovoljna tretmanom koji ima u bolnici, timom iskusnih stručnjaka i porođajem, koji je prošao u najboljem redu. Takođe, Vasilij Andrej dobio je švajcarsko državljanstvo, budući da je rođen u Cirihu - otkrio je izvor blizak pevačici koja je, nema sumnje, zauzela lidersku poziciju na listi najskupljih porođaja kada su pripadnici domaće estrade u pitanju.

Bonus video

KAKO SORAJA KUVA? OVAKO OBUČENA MOGLA JE I KUHINJU DA SPALI: Svi blenu u GUZU starlete, a ona meša li meša!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.