OVI POZNATI SU GAZILI LJUDE I DLAKA IM ZBOG TOGA NIJE FALILA S GLAVE! Gde je pravda, šta je sa zakonom? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Dragan Udovičić, Aleksandar Jovanović Cile, Dado Đilas

brzo i bahato

OVI POZNATI SU GAZILI LJUDE I DLAKA IM ZBOG TOGA NIJE FALILA S GLAVE! Gde je pravda, šta je sa zakonom? (FOTO)

Poznati oduvek prave skandale, ali neki od njih su mogli da koštaju života

Objavljeno:

Vest koja je juče potresla medije glasi: pevač Dragan Kojić Keba na pešačkom prelazu svojim "audijem" oborio je A. Đ. (18). Devojka je zadobila povrede glave, zbog čega je prebačena u bolnicu, a pevač je podvrgnut analizama kako bi se utvrdilo da li je u trenutku nezgode bio pod dejstvom alkohola.

ŠTA SAM TO URADIO? Keba ne može da se smiri posle jezive nesreće! Pevač ne prestaje da plače i vrišti!

Srećom, devojka je van životne opasnosti, a ostalo je na nadležnima. Videćemo kako će se ovaj slučaj završiti s obzirom na to da primeri drugih poznatih ličnosti koje su imale ovakvu nesreću govore da niko nije sankcionisan!

Podsećamo vas na nekoliko primera kad estrada zaista izgubi svaku meru u ponašanju, a to po pravilu nekom upropaste život.

Toni Cetinski

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Početkom novembra ove godine, pevač Toni Cetinski je kolima udario pešaka, koji je na licu mesta preminuo.

ŽENA VRIŠTI, TONI CETINSKI DIVLJA ZA VOLANOM: Sve je šokirao snimak na kom pevač luduje uskim ulicama! (VIDEO)

Ipak, iz Policijske uprave ne saopštavaju da li je smrt posledica nesreće ili nečeg drugog. Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića i ležao na putu u trenutku kad je Toni naišao automobilom.

Stefan Karić

foto: Dado Đilas

Sin Sretena Karića i bratanac Bogoljuba Karića, Stefan Karić, u aprilu 2005. godine je izazvao saobraćajnu nezgodu kad je u pijanom stanju kolima udario u stub.

Usled siline udara, automobil se prepolovio i dok je prednji deo ostao priljubljen uz stub, zadnji je nastavio da se kreće. Tad je Stanislava Pavlović, koja je s njim bila u kolima, ispala iz automobila i zadobila teške povrede opasne po život.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Staša je nakon ove nezgode ostala trajni invalid, a Karić je osuđen na 9 meseci kućnog zatvora. Karić je takođe morao Staši da plati odštetu, iako je tvrdio da za to nema para.

Elena Karić

foto: Printscreen/Instagram/ elena.karamankaric

Ćerka poznate modne kreatorke Verice Rakočević i supruga biznismena Jugoslava Karića 2008. godine je na pešačkom prelazu svojim džipom udarila Milana J. (30).

Mladić je tad zadobio povrede glave i prebačen je u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.

foto: Printscreen/Instagram/elena.karamankaric

Povređeni mladić je jedno vreme bio svestan, ali nije bio u stanju da govori, a onda se onesvestio. Elena je izašla iz automobila i počela da plače. Bila je u šoku. Radnici okolnih radnji kažu da su povređenog mladića viđali kako prosi i da spava po klupama. Srećom, sve se završilo dobro i mladić se uz adekvatnu medicinsku negu oporavio bez posledica.

Aleksandar Mitrović

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sin Željka Mitrovića: Nisam stao jer sam se jako uplašio! Andreina majka: Želim pravdu za svoje dete!

Javnost je najviše potresla saobraćajna nesreća koju je izazvao Aleksandar Mitrović, sin Željka Mitrovića. On je 2013. godine svojim džipom BMW X5 usmrtio Andreu Bojanić, koja je tada imala 17 godina.

Suđenje sinu Željka Mirovića: Od bitnog svedoka ni traga ni glasa, tužilaštvo traži samo dve godine

Mitrović je išao brzinom od oko 81 km/h, što je duplo veća brzina od dozvoljene, a utvrđeno je da nije bio pod dejstvom alkohola, niti drugih psihoaktivnih supstanci.

foto: Nebojša Mandić

Sin Željka Mitrovića: Nisam stao jer sam se jako uplašio! Andreina majka: Želim pravdu za svoje dete!

Nesrećna Andrea je od siline udarca odletela najmanje 20 metara, a Mitrović nije stao da joj ukaže pomoć, već je pobegao s lica mesta. Dva sata nakon nesreće, otišao je sa svojim ocem u policiju da se prijavi. Odmah mu je tada određen pritvor, u kome je ostao 2 meseca i 20 dana. Međutim, on je na sudu negirao krivicu.

foto: Zorana Jevtić

Advokati sina Željka Mitrovića: Za nesreću kriva Andrea, pretrčavala je na crveno za pešake!

Epilog: Aleksandar neće odgovarati za to što je pobegao s mesta nesreće, već će odgovarati za drugo krivično delo, za koje je predviđena blaža kazna. Suđenje još uvek traje, a ishod ćemo saznati kad se isto završi.

Vladimir Matović

foto: Printscreen/ Instagram/ stefi

Pevač grupe Elitni odredi 2014. godine je svojim BMW-om udario taksistu koji je, naslonjen na svoje vozilo, čekao poziv na vožnju.

Vraćajući se iz noćnog provoda, u neposrednoj blizini Starog železničkog mosta, Matović je naleteo na nesrećnog čoveka i naneo mu lakše povrede.

foto: Printscreen

Pevač je tad izjavljivao kako ne oseća krivicu, jer je taksista sve vreme bio van životne opasnosti. Štaviše, sam je pozvao policiju jer nije želeo vansudsko poravnanje.

foto: Printscreen

Vlada je tad tvrdio da nije bio po dejstvom alkohola, iako je alko test pokazao drugačije, a s obzirom na to da se pevač vraćao iz noćnog provoda, veoma je mala verovatnoća da nije bilo alkohola u krvi.

Halid Muslimović

foto: Dragan Kadić

U februaru ove godine, pevač Halid Muslimović udario je Minu P. (17). Devojka je srećom zadobila lakše telesne povrede koje su sanirane u Urgentnom centru.

foto: Dragana Udovičić

HALID MUSLIMOVIĆ pokosio kolima MALOLETNU DEVOJKU usred Novog Beograda!

Halid je tad izjavio da nije bio pod dejstvom alkohola i da je vozio ne više od 40 km/h kad je devojka naletela na retrovizor i od udarca pala na kolovoz. S obzirom mna to da je u pitanju bila lakša povreda i da je Halid strani državljanin, platio je kaznu i nastavio dalje.

Emir Hadžihafizbegović

foto: Fonet

Bosanski glumac je u oktobru 2014. godine kolima udario Ankicu Kuduz, koja je od posledica nezgode preminula. Poznati glumac je zanemario znakove ograničenja brzine na auto-putu, te je vozio najmanje 125 km/h.

Kriv! Pogledajte koliku kaznu je glumac dobio nakon što je usmrtio ženu! (FOTO)

Nesrećna žena preminula je na licu mesta, a glumac je zadobio teške telesne povrede. Hadžihafizbegović je osuđen uslovno na 4 godine zatvora ukoliko u iduće četiri godine počini novo kazneno delo.

Gordana Lazarević

foto: Dragan Kadić

Pevačica je u oktobru ove godine izazvala težu saobraćajnu nezgodu kad je svojim kolima udarila pešaka. Za Gocu je poznato da je i ranije imala problema u saobraćaju, budući da uvek kasni na zakazana snimanja, zbog čega uvek žuri i pravi saobraćajne prekršaje.

Policija je tad utvrdila da Goca nije stala na znak STOP, ali i da nije bila pod dejstvom alkohola.

foto: Damir Dervišagić

Petra Cvijić

foto: Nebojša Mandić

Petra Cvijić je pre pet godina optužena da je 9. januara 2012. na pešačkom prelazu pregazila penzionera Slobodana Bajića u Žarkovu, u Vodovodskoj ulici. Usledila je istraga, ko zna koliko suđenja, veštačenja...

Početkom ove godine tačku na agoniju stavio je Apelacioni sud: tužena nije kriva.

foto: Zorana Jevtić

Veštaci su dokazali, a sud nije imao kud, do da potvrdi već dve prethodne oslobađajuće presude Osnovnog suda. Pešak nije oboren na pešačkom prelazu. Tužena nije mogla da ga vidi od autobusa koji se zaustavio ispred. Brzina kojom se kretala nije ugrozila bezbednost putnika.

Uopšte uzev, ovakvih nezgoda i nesreća je na desetine dnevno, a žrtava takođe. Bezbednost u saobraćaju je veoma važna, bez obzira na to da li su u pitanju poznati ili ne. Život svakog pojedinca je najvažniji.

(Lidija Stoisavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.