Suđenje sinu Željka Mirovića: Od bitnog svedoka ni traga ni glasa, tužilaštvo traži samo dve godine

Slučajno?

Suđenje sinu Željka Mirovića: Od bitnog svedoka ni traga ni glasa, tužilaštvo traži samo dve godine

Sigurnosna kamera sa obližnje menjačnice snimila starijeg muškarca koji bi mogao da bude svedok nesreće u kojoj je Aleksandar Mitrović (20) usmrtio Andreu Bojanić (17)
Objavljeno: 11:13h

Stariji čovek, kojeg je sigurnosna kamera sa obližnje menjačnice u Ustaničkoj ulici u Beogradu snimila neposredno posle stravične nesreće u kojoj je poginula Andrea Bojanić (17), mogao bi da doprinese rasvetljavanju ove tragedije. Naime, za ovog za sada nepoznatog čoveka, pretpostavlja se da je bio očevidac stravične nesreće, odnosno da bi mogao da opiše okolnosti pod kojim je Aleksandar Mitrović, sin vlasnika "Pinka" vozilom usmrtio devojku. Sin Željka Mitrovića: Nisam stao jer sam se jako uplašio! Andreina majka: Želim pravdu za svoje dete! Za sada su ispitana su tri neposredna svedoka nesreće, ali niko od njih nije video samu nesreću. Svi su, međutim, potvrdili da su čuli udarac.

Podsećamo, tužilaštvo je tražilo dve godine zatvora za opuženog, dok je Mitrović negirao krivicu. Mitrović je optužen jer je sredinom jula pretprošle godine, vozeći džip neprilagođenom brzinom usmrtio Andreu Bojanić (17), učenicu 14. Beogradske gimnazije. (Espreso.co.rs / Novosti / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.