ŽENA VRIŠTI, TONI CETINSKI DIVLJA ZA VOLANOM: Sve je šokirao snimak na kom pevač luduje uskim ulicama! (VIDEO)
Foto: Printscreen

MUK U ROVINJU POSLE STRAVIČNE NESREĆE!

ŽENA VRIŠTI, TONI CETINSKI DIVLJA ZA VOLANOM: Sve je šokirao snimak na kom pevač luduje uskim ulicama! (VIDEO)

Sa njim je u automobilu bila i voditeljka koja je vrištala zbog brzine kojom pevač vozi uzanim ulicama. Tom prilikom Toni je nasmejan i bez straha pokazuje svoje "spretnosti" u vožnji pod, verujemo, nedozvoljenom brzinom

Objavljeno:

Rovinjska policija juče je oko 14 sati primila dojavu da je u Pustoj ulici hrvatski pevač Toni Cetinski (48) u svom mercedesu udario u telo muškarca koji je ležao na ulici.

HOROR U ROVINJU! Toni Cetinski kolima naleteo na čoveka koji je ležao na putu: Vatrogasci podizali auto kako bi stigli do njega

Od tada kreće prava drama poznatog pevača. Ubrzo su i zvaničnici potvrdili da je ta osoba stradala.

- Utvrđeno je da je smrtno stradala osoba i da je vozilo udarilo u tu osobu koja je na licu mesta preminula. Telo je prebačeno na Odeljenje patologije Pulske bolnice radi obdukcije - izjavili su tom prilikom.

Njegov otac je nakon toga izneo i svoje mišljenje, a mnogi portali su upravo naveli da je ta ulica jednosmerna i da je njome gotovo nemoguća brza vožnja. Ali, snimak koji se pojavio na internetu govori suprotno. Upravo za potrebe jedne emisije, pre izvesnog vremena, Toni je odlučio da pokaže šta sve ume u uskim ulicama Rovinja.

Sa njim je u automobilu bila i voditeljka koja je vrištala zbog brzine kojom pevač vozi uzanim ulicama. Tom prilikom Toni je nasmejan i bez straha pokazuje svoje "spretnosti" u vožnji pod, verujemo, nedozvoljenom brzinom.

Izgleda da je ipak u uskim ulicama Rovinja moguća divlja i brza vožnja.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.