I ONA JE "PALA": Dara Bubamara uživala na jahti KONTROVERZNOG BIZNISMENA Ćazima Osmanija (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

nije odolela jahti

I ONA JE "PALA": Dara Bubamara uživala na jahti KONTROVERZNOG BIZNISMENA Ćazima Osmanija (FOTO)

Šta poželi to i dobija

Objavljeno:

Osim komfora koji je dobila, pevačica se i prilično oparila kod Osmanija. Ona je za nastup u njegovom klubu uzela 5.000 evra, plus je dobila i dobar bakšiš.

- Bubamara je napunila lokal do poslednjeg mesta. Napravila je dobru atmosferu i uzela dobru kintu. Ćazimovi prijatelji su njoj i bendu ostavili oko 1.000 evra bakšiša. Ona nije želela da uzme taj novac za sebe, pa ga je podelila svojim muzičarima - priča izvor blizak Dari i dodaje da je i albanski biznismen uživao u njenom nastupu.

- Osmani je svoju gošću slušao iz centralnog separea sa bliskim prijateljima. U toku večeri joj je poslao veliki buket ruža i šampanjac, što je nju oduševilo.

DARA NA ĆAZIMOVOJ JAHTI

Nakon radne noći, albanski biznismen je folkerku i njene prijatelje provozao luksuznom jahtom po hrvatskom primorju.

- Daru je pozvao da mu bude gošća na jahti koja je usidrena desetak metara od hotela. Proveli su ceo dan na moru, gde su ručali i uživali u ambijentu. Koliko je i Bubamara bila oduševljena ovom uslugom videlo se po tome što je sve vreme tokom boravka u Poreču postavljala fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Albanski biznismen je za Informer potvrdio da je kraljevski ugostio Daru Bubamaru.

- Dara je super lik. Poznajemo se nekoliko godina i sve najbolje mogu reći o njoj. Napravila je odličnu atmosferu u klubu i pravi je profesionalac - rekao je Ćazim, dok pevačica nije bila dostupna za komentar.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.