I ONA JE "PALA": Dara Bubamara uživala na jahti KONTROVERZNOG BIZNISMENA Ćazima Osmanija (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

nije odolela jahti

I ONA JE "PALA": Dara Bubamara uživala na jahti KONTROVERZNOG BIZNISMENA Ćazima Osmanija (FOTO)

Šta poželi to i dobija

Objavljeno:

Folk zvezda Dara Bubamara gostovala je u Poreču, Hrvatska, gde je odsela u hotelu kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija poznatog po aferama sa mnogim pevačicama sa domaće estrade.

Naime Daru je u svom hotelu u Poreču kraljevski ugostio Ćazim. Albanski biznismen, poznat po vezama sa Natašom Bekvalac, Anom Nikolić i Sanjom Maletić, on se potrudio da njegova gošća sa hrvatskog primorja ode prepuna lepih utisaka.

Tako je Ćazim za Daru i njeno društvo obezbedio predsednički apartman, provozao ih svojom jahtom, ali i dao dobar honorar za nastup u njegovom klubu.

Pevačica je provela tri dana kod Osmanija, a sve vreme je na raspolaganju imala ličnu poslugu i baškarila se u najboljem smeštaju u hotelu.

- Dara je u Poreču dobila luks apartman na prvom spratu, jer je odatle najbolji pogled na more. Ona je u Hrvatsku povela i svog stilistu i još jednu drugaricu. Ćazim im je svima obezbedio kelnere, koji su bili zaduženi posebno za njih, kao i masere i osoblje spa centra koje im je konstantno bilo na raspolaganju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.