OSUĐEN ĐOGANI! Tri godine na proveri zbog nasilja nad devojkom, a pod jednim uslovom neće u zatvor!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

pala presuda

OSUĐEN ĐOGANI! Tri godine na proveri zbog nasilja nad devojkom, a pod jednim uslovom neće u zatvor!

Ova presuda je za njega biti ili ne biti jer će njegovo ponašanje biti pod posebnom lupom i robija će se aktivirati ukoliko učini novo krivično delo

Objavljeno:

Istovremeno, Gagi Đogani je priveden u policiju jer ga je Milena po dolasku patrole prijavila za fizički napad. Denser je posle incidenta izjavio da ga je Milena provocirala i da je zbog toga podigao ruku na nju.

- Gušila me je u krevetu! Imao sam ožiljke po vratu. Mogao sam i ja nju da prijavim. Incident se dogodio kad sam joj priznao da imam novu devojku. Ona je tada poludela i napala me. Lomila je po stanu, histerisala, a ja sam se branio. Možda sam je i udario, ali da sam joj zgnječio lobanju ne bi bila živa - rekao je Gagi posle sukoba.

foto: Nebojša Mandić

Gagi je pre veze sa Milenom bio tri godine u vezi i 13 godina u braku sa pevačicom Anabelom. Kada su se razveli, u javnost je isplivala istina da je pevačica trpela nasilje tokom braka. Međutim, posle silnih svađa i obračuna između Gagija i Anabelinog sadašnjeg supruga Andreja Atijasa, bivši supružnici su se pomirli i oživeli grupu „Funky G“, koja im je donela slavu i novac.

Denser se juče nije javljao na telefon niti je odgovarao na poruke.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.