OSUĐEN ĐOGANI! Tri godine na proveri zbog nasilja nad devojkom, a pod jednim uslovom neće u zatvor!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

pala presuda

OSUĐEN ĐOGANI! Tri godine na proveri zbog nasilja nad devojkom, a pod jednim uslovom neće u zatvor!

Ova presuda je za njega biti ili ne biti jer će njegovo ponašanje biti pod posebnom lupom i robija će se aktivirati ukoliko učini novo krivično delo

Objavljeno:

Mač visi na glavom densera Gagija Đoganija (46)! Frontmen grupe „Funky G“, koja je harala domaćom scenom devedesetih godina, osuđen je na šest meseci, uslovno na tri godine, zbog toga što je istukao bivšu devojku Milenu Mikić (36) i bacio joj stvari kroz prozor, prenosi list Alo.

Ova presuda je za njega biti ili ne biti jer će njegovo ponašanje biti pod posebnom lupom i robija će se aktivirati ukoliko učini novo krivično delo. Gagi sada ima imperativ da kontroliše ponašanje i da u naredne tri godine bude miran kao bubica da bi izbegao zatvor.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ukoliko sve prođe u najboljem redu, Gagi neće završiti u zatvoru. Sukob nije bio nimalo naivan. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je posle sprovedene istrage i utvrđivanja povreda koje je Đogani naneo Mileni odlučilo da protiv njega podigne optužni predlog zbog nasilja u porodici.

Bivši partneri su posle sukoba izbegavali javna prepucavanja. Krili su datum suđenja ko zmija noge u želji da postupak prođe neprimetno - kaže naš sagovornik iz suda.

Sukob je izbio oko ponoći 27. maja 2016. i završio se batinama! Milena je zbog udaraca morala da potraži pomoć u Urgentnom centru.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.