JOŠ JEDNA HUMANA MISIJA NIKOLE ROKVIĆA USPEŠNO ZAVRŠENA: Zna se i KOLIKO NOVCA je do sada prikupljeno
Nikola Rokvić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogledajte

JOŠ JEDNA HUMANA MISIJA NIKOLE ROKVIĆA USPEŠNO ZAVRŠENA: Zna se i KOLIKO NOVCA je do sada prikupljeno

Pevač se oglasio na Instagram profilu

Objavljeno:

Nikola Rokvić je oduševio javnost kada je krenuo na hodočašće koje je trajalo 31 dan, gde je pešaka išao od Srbije do Grčke.

Kao što je poznato, razlog njegovog hodočašća bila je humanitarna misija, a nepunih mesec dana pošto ju je završio, pokrenuo je još jednu.

On je stavio na licitaciju patike koje je koristio da bi stigao do manastira Svetog Nektarija Eginskog, a sada je ona završena. Kako je pevač otkrio, na cifru koju je već skupio na misiji, dodato je čak 530.000 hiljada dinara.

- Dragi ljudi, licitacija patike je završena. Uz Božiju pomoć prikupili smo dodatnih 530.000 dinara. Sada se približavamo cifri od 43 miliona dinara. U narednim danima ćemo vas obavestiti kojoj ustanovi ćemo dodatno usmeriti sredstva koja smo prikupili, pored Beograda i Niša, kao i dokle smo stigli sa nabavkom potrebnih aparata - napisao je Nikola na svom nalogu na Instagramu, pa dodao:

- Jedan naš korak i dobra volja među nama uz Božiji blagoslov su dovoljni da pokrenemo čudesan krug radosti, ljubavi i humanosti. Slava Bogu i hvala za sve.

Bonus video:

00:59

Nikola Rokvić pred sam kraj hodočašča dobio predivnu vest

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujčić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.