OVAKO JE IZGLEDAO PRVI BRAK SUZANE JOVANOVIĆ I DETINJSTVO NJENOG SINA: Priznala da ovo NIKAKO nije želela
Suzana Jovanović, Foto: M.M./ATAImages

iskreno je govorila

OVAKO JE IZGLEDAO PRVI BRAK SUZANE JOVANOVIĆ I DETINJSTVO NJENOG SINA: Priznala da ovo NIKAKO nije želela

Pevačica je otkrila neke detalje iz prošlosti

Objavljeno:

Pevačica Suzana Jovanović skoro 30 godina uživa u skladnom braku sa Sašom Popovićem sa kojim je dobila ćerku Aleksandru, a iz prvog braka ima sina Danijela.

Suzana je sada progovorila o svom prvom suprugu i razlozima razvoda.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Rodila sam sina kada sam imala osamnaest godina - počinje Suzana, pa otkriva šta je navelo da stavi tačku na prvi brak:

- Desile su se stvari koje sam ja tek kasnije saznala, da nisam jedina u njegovom životu. Ne želim nekome da budem druga. Razveli smo se.

- Dete je bilo malo, uzela sam sina i odvela ga kod mojih roditelja, zajedno smo brinuli o tom malom biću. Uz pomoć njih mi je sve bilo lakše - iskreno će Suzana za Grandonline, pa se dotiče svojih prvih muzičkih početaka:

- Mića Panić je došao i ponudio mi je saradnju sa njim i njegovim orkestrom. Tada mi je bilo lakše, a pre toga sam brinula da li će biti posla za mene.

Podsetimo, Suzana je jednom prilikom ispričala da Danijel nije imao naročito srećno detinjstvo, jer se njegov biološki otac nije interesovao za njega.

- Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam meseci, tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se setio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvek da računa na mene i Saleta - rekla je Suzana jednom prilikom za "Stil magazin".

Teška priča o Danijelovom detinjstvu ipak je dobila srećan kraj, a Suzana kaže da su njih dvoje imali zaista mnogo sreće što su upoznali Sašu i što je on Danijela prihvatio sa toliko ljubavi.

- Reč očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji, potpuno je drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela: "Kao da je moj sin, žao mi je što mu nisam pravi otac". Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas "kupi" u životu, onda je to kada prihvati vaše dete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša deca - istakla je pevačica.

Bonus video:

01:52

ESPRESO INTERVJU: BOKI LEXINGTON NA MAC DODELI NAGRADA: Evo ko ga je obukao u šljokice

(Espreso/Telegraf/M.K/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.