OVAKO JE POČELA LJUBAV IZMEĐU DANILA LAZOVIĆA I NJEGOVE BRANKE: Evo kako IZGLEDA ŽENA koju je NAJVIŠE VOLEO
Foto: Printscreen/youtube/Andrejic Milos

mnoge interesuje

OVAKO JE POČELA LJUBAV IZMEĐU DANILA LAZOVIĆA I NJEGOVE BRANKE: Evo kako IZGLEDA ŽENA koju je NAJVIŠE VOLEO

Neke ljubavi ostaju zauvek upamćene, a ona koju je živeo čuveni glumac definitivno je jedna od njih

Objavljeno:

Legendarni glumac, jedan od najboljih koje je Jugoslavija imala, Danilo Lazović proslavio se brojnim ulogama u domaćim serijama i filmovima, ali i na daskama koje život znače.

Na veliku žalost ljubitelja njegovog lika i dela on je preminuo od posledica infarkta. Iako je bio veliko ime u srpskoj kinematografiji Lazović se trudio da svoj privatni život zadrži daleko iza zatvorenih vrata.

Ipak, u nekoliko navrata je pričao o svojoj velikoj ljubavi, supruzi Branki i načinu na koji je započela njihova ljubavna priča koja je sijala istim sjajem sve dok on nije preminuo.

Bio je jedan od najboljih domaćih glumaca
Bio je jedan od najboljih domaćih glumacafoto: prentscreen/youtube/Andrejic Milos

Retko smo imali priliku da je vidimo u javnosti, ali je onda Milica Milša jednom prilikom podelila fotografiju na kojoj je sa Brankom, uz dirljlive reči, i time svima dala priliku da upoznaju ženu koju je Šćepan Šćekić ludo voleo svim srcem.

Na slici sam sa Danilovom suprugom Brankom, ženom nestvarne lepote i snage, koja je rodila četvoro predivne dece i bila Danilova najveća ljubav i podrška ― napisala je tada Milica.

Ljubavna priča ovog para počela je davno, kada je glumac zbog radničkih igara otputovao na Zlatar. Tamo je bila i Branka, kao deo ansambla jednog kulturno-umetničkog društva sa Cetinja.

Danilo ju je spazio tokom izlaska iz autobusa i u šali rekao:

- Nju ću da oženim!

Ni slutio nije da će se te reči pretvoriti u istinu i ljubav koja je bila ona koja se doživi jednom, prava, iskrena i za ceo život.

Bio je jedan od najboljih domaćih glumaca
Bio je jedan od najboljih domaćih glumacafoto: prentscreen/youtube/ Andrejic Milos

Tokom skladnog braka koji je trajao više decenija Branka i Danilo su dobili čak četvoro dece ― Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša. Nakon iznenadne smrti oca i supruga jedni drugima su bili najveća podrška.

I danas, na dan kada je ova legenda prestala da živi na ovom svetu, u javnosti se često piše o njihovoj ljubavi, podršci i emocijama koje se nisu ugasile sve dok ih smrt nije rastavila.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.