MARIJA ŠERIFOVIĆ PRIČALA O SINU, PA SE SETILA KO JE NJU ČUVAO: Ovo NIJE IMALA U DETINJSTVU i želi da priušti SINU
Marija Šerifović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

predivno

MARIJA ŠERIFOVIĆ PRIČALA O SINU, PA SE SETILA KO JE NJU ČUVAO: Ovo NIJE IMALA U DETINJSTVU i želi da priušti SINU

Pevačica je iskreno govorila o sinu, ali i o njenom detinjstvu

Objavljeno:

Pevačica Marija Šerifović ne krije da uživa u majčinstvu, te ističe da se teško odvaja od naslednika i da obožava da provodi vreme sa njim.

- Majčinstvo je jedna potpuno nova dimenzija života i ljubavi, najlepše bajke i kontraemocija koje se smenjuju iz miuta u minut. Da ne živimo u ovako ludom vremenu i društvu, ja bih ga snimala i pokazivala po ceo dan, on se smeje svaki dan po ceo dan - rekla je ona, pa priznala da je dosta emotivnija kada je pored svog naslednika.

Ništa manje srećna nije ni baka Verica, Marijina majka, koja bi non stop da bude pokraj unuka, te joj je pevačica sada uputila javni apel:

Pevačica je govorila o sinu
Pevačica je govorila o sinufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Dolazim u situaciju da se sa Vericom otimamo oko njega i evo sada ću da uputim javni apel da Verica shvati da treba da bude baba! Kažu da se unuče voli više od deteta, ali ja to ne znam - rekla je ona, pa otkrila šta je ono što bi volela da prijušti svom sinu, a što ona u detinjstvu nije imala:

Govorila je o majčinstvu, ali i o periodu kada je ona bila dete
Govorila je o majčinstvu, ali i o periodu kada je ona bila detefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- To je ozbiljno pitanje, to je ono čega sam je bila uskraćena. Ja se na primer ne sećam porodičnih letovanja i zimovanja, kada sam bila mala moja majka je pevala po tri meseca u drugim gradovima, tada su se sklapali takvi ugovori sa hotelima, a mene je odgajala baka Darinka. Hvala Bogu, to sada nije tako. Ja i kada imam koncert, gledam da krenem u najdaljem minutu kako bih što više bila sa njim - rekla je ona za Kurir.

Bonus video:

05:01

Marija Serifovic o majcinstvu

(Espreso/Kurir/Ana Sabotinovski/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.