GLEDALI STE GA NA TV-U I NISTE IMALI POJMA: Ovo je sin Ljube Aličića, pričalo se da NE PRIČAJU, a ovo je ISTINA
Ljuba Aličić, Foto: Printskrin/RTV Pink

IZNENADIĆETE SE

GLEDALI STE GA NA TV-U I NISTE IMALI POJMA: Ovo je sin Ljube Aličića, pričalo se da NE PRIČAJU, a ovo je ISTINA

Iako su nakon snimljene zajedničke numere otac i sin neko vreme i nastupali zajedno, pratila ih je priča da se u lošim odnosima, te da godinama ne razgovaraju.

Objavljeno:

Pevač Ljuba Aličić godinama vlada muzičkom scenom, a o svom privatnom životu nikada nije mnogo pričao u javnosti.

Ljuba ima sina iz prvog braka, za kog se godinama pričalo da nije u dobrim odnosima sa ocem, a manje je poznato da je Dejan krenuo pevačevim stopama, te uplovio u muzičke vode.

Iako su nakon snimljene zajedničke numere otac i sin neko vreme i nastupali zajedno, pratila ih je priča da se u lošim odnosima, te da godinama ne razgovaraju.

U kakvim je odnosima Ljuba Aličić sa sinom Dejanom?
U kakvim je odnosima Ljuba Aličić sa sinom Dejanom?foto: Antonio Ahel/ATAImages

U javnosti se nikada nije pojavila informacija zbog čega nisu u dobrim odnosima, a Ljuba je nekoliko puta javno demantovao ovu priču.

- Nije istina, gde je to bilo, neka mi neko dokaže. Ja i moj sin imamo jedan hit koji uvek pevamo, to je stvarno veliki hit. Ne znam zašto ne bismo pričali - rekao je Ljuba u emisiji "Premijera", a potom otkrio da li ga pogađaju ovakvi navodi.

Ljuba Aličić je nekoliko puta demantovao navode da nije u dobrim odnosima sa sinom
Ljuba Aličić je nekoliko puta demantovao navode da nije u dobrim odnosima sa sinomfoto: Printskrin/RTV Pink

- Ne smeta mi jer znam da ja nisam loš roditelj, ja sam dobar čovek, volim svoju decu, volim svoju porodicu, nikad mi neće dosaditi, to su moja deca, imam i unuke. Večeras će jedan od njih biti ovde. Imam sina koji uživa da peva, ali i da me sluša - naveo je Aličić.

Sa druge strane, Dejan je svojevremeno za medije istakao da sa ocem nije u dobrim odnosima, a kao glavnog krivca naveo je Ljubinu suprugu.

- Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale prošle godine, kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje. Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu - rekao je tada Dejan za domaće medije.

Ovo je sin Ljube Aličića, Dejan
Ovo je sin Ljube Aličića, Dejanfoto: Printskrin/RTV Pink

Javnost je bila još više zbunjena od trenutka kada su Ljuba i Dejan zajedno govorili pred kamerama, kada je pevačev naslednik istakao kakav je zapravo njegov otac.

- Ljuba kao tata je malo strog, ali je u pravu. Što se tiče i posla i života i svega. Ne bih baš o novcu - rekao je Aličićev sin svojevremeno.

Podsetimo, Ljuba se prvi put oženio kada je imao 20 godina i iz tog braka ima sina Dejana. Ipak, Dejan nije jedino Ljubino dete. Nakon što se razveo od prve supruge, Ljuba se oženio ponovo ženom po imenu Željana. Taj brak traje već godinama i iz njega popularni pevač je dobio još dvoje dece.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic/Oglica Kosovac/ Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.