NAŠA PEVAČICA SE DOPISIVALA SA OŽENJENIM, A ONDA JOJ SE JAVILA NJEGOVA SUPRUGA: Ona za Espreso otkrila sve DETALJE
Tamara Radmilović, Foto: Privatna arhiva

iskrena

NAŠA PEVAČICA SE DOPISIVALA SA OŽENJENIM, A ONDA JOJ SE JAVILA NJEGOVA SUPRUGA: Ona za Espreso otkrila sve DETALJE

Tamara je otkrila za naš sajt da joj se dešavaju situacije da usamljenim muškarcima daje savete kako da nađu devojku

Objavljeno: 10:58h

Bivša učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Tamara Radmilović ne krije da u proteklom periodu zarađuje od svog profila na sajtu za odrasle.

Pošto je februar mesec ljubavi, nas je zanimalo kakvi profili muškaraca joj se sve obraćaju i da li je više onih koji su zauzeti, ali nesrećni u braku ili u vezi, ili je možda daleko više onih koji su sami i usamljeni.

– Podjednako se susrećem sa oženjenim i zauzetim muškarcima, kao i sa onim koji su slobodni duže vreme jer ih to čini srećnim, vole da menjaju devojke, a ima i onih koji su razočarani u ljubav i dugo su sami, do onih koji su sveže raskinuli, pa su čas tužni, a čas željni svega. Ima i onih koji su mi deset godina pisali na "Instagramu", ali nikada nisu dobijali odgovore, pa su sada presrećni jer imaju komunikaciju sa mnom. Ima ljudi koji vole da pišu o baš čudnim stvarima i da za takvu vrstu dopisivanja ostavljaju dobre napojnice, a neki sa mnom žele da komuniciraju kao da sam im devojka, nekima sam čak postala i drugarica, virtuelna naravno, tako da me nekad doživljavljavaju kao ortaka i tako sa mnom pričaju, požale se na svoje privatne probleme, pa sam nekad i psihijatar - otkrila je Tamara za Espreso.

Tamara Radmilović o sajtu za odrasle
Tamara Radmilović o sajtu za odraslefoto: Privatna arhiva

Pevačica nam je otkrila da ima muškaraca koji joj nude brak i žele decu sa njom, ali nas zanima kako se ponašaju oženjeni muškarci kada je kontaktiraju na tom "zabranjenom" sajtu.

Oženjeni se ne ponasaju kao oženjeni i često ni ne pomenu da su oženjeni, već ako uđemo u dublju komunikaciju krenu da mi pričaju o njihovom odnosu i bilo je često izjava da zamišljaju mene dok je žena pored njih. Drago mi je da maštaju o meni, ali iskreno, sad tek nemam apsolutno želju da se udajem više.

Pevačica nam je otkrila da ima muškaraca koji joj nude brak i žele decu sa njom
Pevačica nam je otkrila da ima muškaraca koji joj nude brak i žele decu sa njomfoto: Privatna arhiva

Tamara je otkrila za naš sajt da joj se dešavaju situacije da usamljenim muškarcima daje savete kako da nađu devojku, ali mi smo je pitali, kada je reč o oženjenim muškarcima, da li je moguće da im supruge ne primećuju da oni u virtuelnom životu traže neko drugo zadovoljstvo.

Tamara je otkrila za naš sajt da joj se dešavaju situacije da usamljenim muškarcima daje savete kako da nađu devojku
Tamara je otkrila za naš sajt da joj se dešavaju situacije da usamljenim muškarcima daje savete kako da nađu devojkufoto: Privatna arhiva

– Bila je jedna situacija da je žena provalila muža da posećuje moj profil, pa mi je napisala poruku da njen muž više neće posećivati moj profil i da slobodno mogu da se kucam sa nekim drugim. Ali ima i parova koji mi pišu i koji bi svašta, ali ja nisam zainteresovana za takve stvari - otkrila je pevačica na kraju našeg razgovora.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.