KOLIKO LI OVO KOŠTA, MAJKO MILA? Evo u kakvom LUKSUZU SE BAŠKARI VODITELJKA Slagalice, sve uređeno sa mnogo UKUSA
Voditeljka, Foto: Printscreen Instagram/_simicjelena

dom

KOLIKO LI OVO KOŠTA, MAJKO MILA? Evo u kakvom LUKSUZU SE BAŠKARI VODITELJKA Slagalice, sve uređeno sa mnogo UKUSA

Voditeljka kviza “Slagalica”, svoj privatan život uglavnom drži dalje od očiju javnosti

Objavljeno:

Jelena Simić već gotovo dve decenije uživa u ljubavi sa suprugom Draganom Simićem sa kojim ima dvoje dece - ćerku Unu i sina Aleksu.

Njih dvoje žive u luksuznom, prostranom stanu u kome dominira bela boja, a najviše vremena provode u komfornom dnevnom boravku.

Na terasi imaju ogromnu ljuljašku gde Jelena voli da provodi vreme.

Na terasi imaju ogromnu ljuljašku
Na terasi imaju ogromnu ljuljaškufoto: prentscreen/instagram/_simicjelena

Na komodi u dnevnoj sobi, poseban deo je izdvojen za ikone, a neretko se na stolu može videti buket ruža koji Jelena dobije od svog dragog.

Inače, par je 2010. dobio ćerku Unu, a 2020. iznenadila ih je vest o Jeleninoj drugoj trudnoći. Tada je na svet stigao i sin Aleksa.

"Od trenutka kada se Una rodila moj život je ispunjen na najlepši mogući način. Uvek sam mislila da sam ja mama jedne devojčice kojoj mogu da se posvetim potpuno i da je to u skladu sa mojim mogućnostima. Suprug i ja nismo planirali drugo dete, ali Una je poslednjih godina stalno govorila da je njena najveća želja u životu da dobije brata ili sestru. Kada sam malo razmislila shvatila sam da sam sebična, jer znam koliko meni moja sestra znači, koliko smo upućene jedna na drugu. Priželjkivala jesam da drugi put postanem mama, ali sam mislila da to više nije moguće. Kada smo saznali za lepu vest, bila je to velika radost u našoj porodici", ispričala je svojevremeno za "Wannabe Magazin" Jelena, koja je drugo dete rodila u 41. godini.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.