ŽENU STAROG ŠMEKERA URNISALI ZBOG TEŽINE, PA POKAZALA ZMIJSKO TELO: Vatrena brineta (60) se BAŠ PREPOLOVILA, BOMBA
Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SVAKA joj ČAST

ŽENU STAROG ŠMEKERA URNISALI ZBOG TEŽINE, PA POKAZALA ZMIJSKO TELO: Vatrena brineta (60) se BAŠ PREPOLOVILA, BOMBA

Neki portali navode da je ona od trenutka kada je bila najgojaznija i imala 135 kilograma - smršala čak 45 kilograma

Objavljeno:

Holivudski glumac Pirs Brosnan "uhvaćen" je danas na ulicama Malibua dok je u društvu supruge Kili Šej Smit izlazio iz jednog poznatog restorana, gde je par uživao u ručku.

Poznati šarmer izgledao je odlično u ležernoj, premda eleganntoj kombinaciji, uspešno iskobinovavši teget i crnu. Posebno šik detalj bila je ešarpa koju je nonšalantno prebacio oko vrata.

Ipak, ovog puta mnogo više pažnje privukla je njegova 60-godišnja supruga. Već nekoliko nedelja unazad spekuliše se da je Kili doterala figuru, a ove fotografije to i dokazuju.

Smršala Kili Šej Smit
Smršala Kili Šej Smit foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šarmantna brineta izgledala je odlično u klasičnom crnom odelu i beloj košulji, a izdanje je zaokružila crnom, kožnom tašnom i šik cipelama s animal printom.

Odelo je istaklo Kilinu znatno mršaviju figuru, a dovoljno je da pogledate njene fotografije od pre samo nekoliko meseci i da uočite veliku razliku. Neki strani portali navode da je ona od trenutka kada je bila najgojaznija i imala 135 kilograma -smršala čak 45 kilograma! Iako je njen proces mršavljenja bio dugotrajan i zdrav i nije se odlučila za brze dijete, najveća promena desila se u poslednjih šest meseci.

Šarmantna brineta izgledala je odlično u klasičnom crnom odelu
Šarmantna brineta izgledala je odlično u klasičnom crnom odelufoto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Pirs Brosnan je Kili u više navrata branio i od kritika dela javnosti na račun njenih kilograma. Kada su ga jednom pitali šta misli o kilogramima svoje žene, glumac je šmekerski odgovorio: "Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao."

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", dodao je.

1 / 8 Foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac je jednom prilikom čak priznao da ne komentariše samo javnost kilograma njegove supruge, već i njihovi prijatelji. "Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu", prokomentarisao je, te dodao da je bio odlučno protiv toga: "Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi".

Bonus video:

47:50

REDAKCIJA 19.01.2024. 2.DEO

(Espreso/Blic žena/Stefana Pavlović/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.