VODITELJKA RTS U BRAKU JE SA OVIM UTICAJNIM ČOVEKOM: Njene reči pokazuju koliko mu se DIVI, evo šta je OTKRILA
Jelena Simić sa suprugom, Foto: Printscreen Instagram/_simicjelena

ljubav

VODITELJKA RTS U BRAKU JE SA OVIM UTICAJNIM ČOVEKOM: Njene reči pokazuju koliko mu se DIVI, evo šta je OTKRILA

Godinama su u skladnom braku

Objavljeno:

Voditeljka "Slagalice" Jelena Simić više od dve decenije uživa u ljubavi sa suprugom Draganom Simićem, a ne krije da do nje dolaze negativni komentari na račun njihovog braka.

Jelena Simić sa 18 godina starijim mužem ima dvoje naslednika - ćerku Unu i sina Aleksu.

- Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički - istakla je nedavno voditeljka, te navela da sa Draganom nipošto nije iz koristi.

- Što se karijera tiče, dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi - kazala je Jelena tad za "Hello".

Šarmantna voditeljka za muža ima samo reči hvale.

- Svako razočarenje lakše podnesem sa njim. Velika mi je podrška. Vole ga i moji prijatelji, uvek mi napominju da ne dolazim bez njega - navela je za pomenut medij.

- Dragan je živa enciklopedija. Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovekom. Stalno se šali, često i na moj račun. Poseduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mestu je savršen otac našoj deci - kazala je Jelena nedavno.

Dragan Simić (62) je, inače, profesor na Fakultetu političkih nauka. Jelena na društvenim mrežama neretko deli fotografije sa emotivnim partnerom, a u komentarima im često poručuju da su idealan par.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.