OVAKO SE SLAVI ROĐENJE SINA PRVENCA! GOLIŠAVI BIKOVIĆ KITI TRUBAČE: Veselje trajalo do JUTRA
Miloš Biković, Foto: Instagram printscreen/bikovic

čestitke

OVAKO SE SLAVI ROĐENJE SINA PRVENCA! GOLIŠAVI BIKOVIĆ KITI TRUBAČE: Veselje trajalo do JUTRA

Biković go do pojasa kiti trubače, ovako je slavio rođenje Vasilija

Objavljeno: 10:02h

Miloš Biković proteklih dana slavi rođenje sina Vasilija, koji je na svet došao 9. januara, a na Instagramu je sinoć osvanuo snimak sa fešte.

Na videu glumac vidno srećan, go do pojasa, kiti trubače novčanicama, uz glasnu muziku i pesmu "Nesanica" dok ga nose na ramenima.

"Moja braća Cigani mi kažu 'imaš cigansku dušu’ i to mi je jedan od najlepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba. (Ne zna se šta je gore, što je deficitarna ili što se posmatra kao roba). A moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo, a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NJEGA… Najveći blagoslov od svih", napisao je glumac uz objavu.

1 / 4 Foto: NENAD KOSTIĆ

Biković je pomenuti snimak objavio sinoć malo pre ponoći, uoči svog 36. rođendana, naglasivši da je dobio najlepši poklon za svoj divan dan.

Glumac je juče tokom dana posetio svoju izabranicu Ivanu Malić i sina u porodilištu, noseći im poklon, a sa lica nije skidao osmeh dok je prolazio pored fotoreportera koji su ga ispred porodilišta sačekali.

Inače, ime Vasilije za naslednika nije odabrano slučajno. Naime, tok dana obeležava se Sveti Vasilije. Mnogi su mislili da će za prvenca odabrati ime Stefan jer je rođen 9. januara, ali to ime nije bilo u igri.

Vasilije je popularno ime i prevod grčke reči "basileios", što znači carski ili kraljevski, ali označava i biljku bosiljak, kojoj se pripisuju mnoga blagotvorna dejstva.

Bonus video:

01:12

MILOŠ BIKOVIĆ SEDEO U KAFIĆU, PA SPAZIO KAMERE, SAMO JE OVO URADIO! Nije moglo da prođe bez fanova: Pao i zagrljaj!

(Espreso/Kurir/Lidija Stoisavljević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.