ŽENO, DA LI SI REALNA? VODITELJKA PINKA TVRDI DA NIKADA NIJE OTIŠLA POD NOŽ: Njeno TELO poželeli bi MNOGI
Bojana Lazić, Foto: Espreso

fatalna

ŽENO, DA LI SI REALNA? VODITELJKA PINKA TVRDI DA NIKADA NIJE OTIŠLA POD NOŽ: Njeno TELO poželeli bi MNOGI

Gledamo je na Pinku svake nedelje, a ona tvrdi da nikada nije posetila plastičara

Objavljeno: 09:06h

Bojana Lazić danas važi za jednu od naših lepših voditeljki, a svojim izgledom redovno privlači veliku pažnju, naročitog jačeg pola.

Bojana je gostujući u emisiji ''Magazin In'' jednom prilikom otkrila i da je bila mis Crne Gore.

- Bila sam na izboru za mis, ja sam bila mis Crne Gore, predstavlja sam Crnu Goru na izboru za mis Srbije i Crne Gore. Bilo je to jako davno, pre 18 godina. Tako da se ja od malih nogu družim sa lepoticama i učila sam od najboljih, Od Vesne sam učila šta je lepota i na koji način tu lepotu treba iskoristiti. Mnogo vodim računa i bavim se svojom negom i lepotom, ali tada kada sam bila na izboru za mis, ne mogu da kažem da sam bila isfrustrirana, ali imala sam 17 godina i samopouzdanje mi je bilo na minimumu, iako sam tada najbolje izgledala, a danas mislim da sam deset puta bolja riba nego tada... Prihvatila sam sve svoje mane, sve što sam mogla da popravim popravila sam i odlično se osećam.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka je neretko na meti komentari da je na sebi radila nekoliko korekcija, ali ona to negira.

- Nikada nijednu plastičnu operaciju nisam imala, iako mi mnogi ne veruju. Ali naravno nisam protiv njih, čak sam uvek za to da se koriguje sve što nekome smeta u granicama normalne. Nega pre svega je najvažnija. Korigovala sam u usne hijaluronom i za sada nemam ništa drugo u planu - rekla je Bojana jednom priliko za "Blic".

Voditeljka je takođe jednom prilikom otkrila koliko sujete ima na javnoj sceni i u njenoj poslu i kakvi tračevi su dolazili do nje, a da su na njen račun.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Milica Milojević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.