PORODICA BESNI, U SVE UPLETENA OVA DEVOJKA: Majka RIJALITI učesnice OČAJNA
Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

razne misli

PORODICA BESNI, U SVE UPLETENA OVA DEVOJKA: Majka RIJALITI učesnice OČAJNA

Majka rijaliti učesnice besna jer je njena ćerka spremna da se odrekne porodice zbog devojke

Objavljeno:

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo već nekoliko dana su nerazdvojne i razmenjuju nežnosti pred svima.

Anđelini roditelji prilikom posete u "eliti" saopštili su joj da joj daju drugu šansu da se ispravi, a ukoliko je ne iskoristi, kako su rekli, neće imati gde da se vrati, tj. vrata njihovog doma za nju će biti zatvorena.

Anđelina majka se sada ponovo oglasila za domaće medije i tom prilikom je istakla da se ona i njena porodica i dalje protive toj vezi.

1 / 5 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Naravno da se i dalje protivimo! Bojana je nju uzela pod svoje i ne da joj da diše. Anđela je jedno dete koje je neiskusno, ona je osetila da je ona žrtva i uzela je pod svoje kandže. Naravno da je tipovala Anđelu, ona je manipulator veliki. Bojana se sad nama sladi! Ona je tri sata njoj pričala i utuvila joj u glavu neke stvari. Ne mogu da kažem da je Anđela glupa, ona ne razmišlja svojom glavom! Moguće je da ju je obrlatila - rekla je Anđelina majka i dodala:

- Mi smo rekli našem detetu kako se osećamo povodom svega. Ne znam da li će moći da se odupre Bojani, ja svoje dete ne prepoznajem, ovo nije moje dete! Ona je kući odgajana drugačije, ona je imala momke, ona je strejt, naša Anđela voli muškarce! Ona voli da joj neko pruža pažnju i da ima zaštitu. Bojana to zna i to joj pruža, sve da je obrlati. Kao ker! Bojana igra igru i da nema Anđele ne bi imala priču za rijaliti, ne bi znala šta da radi tamo - poručuje Aleksandra i dodaje:

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ne verujem da će ona ostati s njom, ja neću dozvoliti svom detetu da upadne u njene kandže. Ona će morati da ide kod psihijatra, ona nije psihički dobro, moram da je vodim na seanse da vidimo šta se desilo mom detetu.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Pink/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.