"NIŠTA LEPŠE U ŽIVOTU NISAM VIDELA" Kuma Marije Šerifović otkrila kako IZGLEDA pevačicin NASLEDNIK
Marija Šerifović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EMOTIVNO

"NIŠTA LEPŠE U ŽIVOTU NISAM VIDELA" Kuma Marije Šerifović otkrila kako IZGLEDA pevačicin NASLEDNIK

Kuma Marije Šerifović, Milena Đergović progovorila je o trenutku kada je prvi put ugledala malog Maria.

Objavljeno:

Marija Šerifović (39) iznenadila je celokupnu javnost priznanjem da je dobila sina. Trudnoću je iznela surogat majka, a dečak, koji je po rođenju dobio ime Mario, došao je na svet u klinici u Los Anđelesu.

Kuma Marije Šerifović, Milena Đergović progovorila je o trenutku kada je prvi put ugledala malog Maria.

- Ništa lepše u životu nisam videla. Marija me pozvala na video poziv i kada sam ga videla nisam mogla da verujem koliko je lep. Mariju sam videla, ima velike podočnjake, nadam se da će kada dođu u Srbiju dati nekome od nas da ga malo pazimo. Mada biće trka između nas i Verice ko će da brine o njemu. Marija mi je rekla: "Zamisli da dobijem devojčicu, šta bih radila…" i eto dobila je dečaka jer ga je i želela - rekla je za Blic.

Marija je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, ali bezuspešno

Put od želje da dobije dete do 2. decembra, kada je prvi put uzela svoju bebu u naručje, bio je izuzetno dug i komplikovan.

O Marijinim pokušajima da ostane trudna niko nije znao ništa. Sama sa sobom je prolazila kroz pakao neuspešnih vantelesnih oplodnji i nije dozvoljavala da to oseti ni njena publika, niti da to bude tema u javnosti. Ipak, želja da dobije bebu bila je jača od neuspeha sa kojim se sretala i nije planirala da odustane. Šerifovićeva je na kraju, pre otprilike tri godine, počela da se raspituje o surogat majčinstvu.

Pre dve godine Marija je i zvanično ušla u proces dobijanja deteta uz pomoć surogat majke.

Prema sopstvenom priznanju, o surogat majci - ženi koja je iznela trudnoću i donela na svet njenog sina, kome je dala ime Mario, zauvek će osećati neizmernu zahvalnost i poštovanje.

Pored toga što je u Ameriku i privatno i poslovno išla i pre nego što je uradila prvu vantelesnu oplodnju i što je uopšte razmišljala o majčinstvu, ova zemlja je ubedljivo najsigurnija za žene koje žele da dobiju bebu uz pomoć surogat majke.

Identitet oca bebe Marije Šerifović ostaće nepoznat. U dokumentima, kao jedini roditelj malog Maria Šerifovića biće upisana samo Marija.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic/Danijel Rakočević/ I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.