KALIOPI IZNELA NOVE DETALJE TRAGEDIJE SA NJENOG KONCERTA: Pevačica van sebe, evo šta se sve DOGAĐALO
Kaliopi Bukle, Foto: M.M./ATAImages

TUGA

KALIOPI IZNELA NOVE DETALJE TRAGEDIJE SA NJENOG KONCERTA: Pevačica van sebe, evo šta se sve DOGAĐALO

Pred sam početak koncerta ženi iz publike je pozlilo i nažalost je preminula, a Kalipi se sada oglasila povodom nemilog događaja.

Objavljeno:

Nakon što je sinoć u MTS dvorani otkazan koncert Kaliopi, pevačica se sada oglasila bolnim rečima.

Naime, pred sam početak koncerta ženi iz publike je pozlilo i nažalost je preminula, a Kalipi se sada oglasila povodom nemilog događaja.

- Javljam se u ime svih nas koji smo tužno i tragično doživeli sinoćnu tragediju. Najtužniji trenutak ikada u mojoj karijeri. Veliki šok za sve nas. Koncert još nije počeo, čekali smo da svi uđu, da se napuni dvorana i da slavimo život i gospođa koja je preminula je bila jedna od njih. Odmah sam sišla u publiku i shvatila da imamo ozbiljan slučaj - priča Kaliopi i dodaje:

- Publika su neverovatni ljudi, svi su se molili da se dogodi neko čudo, ali nažalost, to se nije dogodilo. Jedan život je vredniji od stotinu koncerata. Odlažemo koncert i novi termin će uskoro biti poznat. Želim da u ime celog svog tima uputim saučešće celoj porodici. Gospođa je samo godinu dana starija od mene, nije iz Makedonije, tu je bila i njena ćerka, brinuli smo se i o njoj, dok ostatak porodice nije došla na lice mesta. Ponosna sam na naš narod i drage ljude koji su sinoć bili u sali, svi su napustili prostor kada je to zatraženo zbog kiseonika za pacijenta. Žena je majka mog fana i ne bih otkrivala njen identitet. Kada se nešto tako strašno dogodi, ne znam kome je do plesa. I naša dužnost je bila da pokažemo poštovanje prema porodici. Nadam se da se ovako nešto više nikada neće dogoditi - istakla je Kaliopi u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".

Kaliopi o tragediji koja se dogodila pred njen nastup
Kaliopi o tragediji koja se dogodila pred njen nastupfoto: M.M./ATAImages

Podsetimo, gospođa koja je preminula je na koncertu bila sa prijateljicama i ćerkom, iznenada je izgubila svest i srušila se, zbog čega je odmah pozvana Hitna pomoć.

Nesrećnoj ženi, koja ima oko 70 godina, rađena je reanimacija na licu mesta, ali bez uspeha.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.