ŽENO, JEL IMAŠ GAĆICE? Snimak sa nastupa Milice Pavlović zaludeo javnost, SVI POGLEDI IDU KA DOLE (VIDEO)
Milica Pavlović, Foto: Instagram printscreen/senoritamilica

VATRENA JE

ŽENO, JEL IMAŠ GAĆICE? Snimak sa nastupa Milice Pavlović zaludeo javnost, SVI POGLEDI IDU KA DOLE (VIDEO)

Milica Pavlović je poznata po svojim vatrenim nastupima, tako je bilo i ovog puta

Objavljeno:

Milica Pavlović bila je do skoro vatrena plavuša, a sada je ponovo vratila svoju boju kose i oduševila veliki broj fanova.

Naime, Milica je poznata kao neko ko je vatren i energičan na sceni, a može se čuti da na nastupima bukvalno ostavlja svoje srce. Međutim njen stajling na jednom od poslednjih nastupa digao je pravu buru na mrežama.

Milica je igrala i uvijala se u dugoj plavoj haljini, koja je sa strane imala ogroman prorez preko stomaka i kukova, a zbog ovakvog izdanja niko nije ostao ravnodušan.

Podsetimo, Milica Pavlović i Aca Lukas zajedno su snimili duet za pesmu "Kidaš me", međutim, nakon saradnje njihovi odnosi su zahladneli, te danas nemaju apsolutno nikakav kontakt. Milica Pavlović na ovu temu progovorila je u emisiji "Amidži šou".

- Nadam se da je dobar čovek, kakvim sam ga smatrala, i da nikome više neće uraditi nešto tako kao što je uradio meni- rekla je Milica kratko.

Bonus video:

01:46

KAO MALA SAM JE UVEK SLUŠALA, PRIVLAČILA ME JE NJENA ZLATNA PRAŠINA Milica Pavlović iskreno o Dragani Mirković: Ona je ceo paket

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.