"MOJA SUPRUGA I JA SMO IZGUBILI ŠESTORO DECE" Jeziva ispovest rijaliti učesnika naterala SUZE na oči mnogima, TUGA
Ramiz Gusinac, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

sudbina

"MOJA SUPRUGA I JA SMO IZGUBILI ŠESTORO DECE" Jeziva ispovest rijaliti učesnika naterala SUZE na oči mnogima, TUGA

Ramiz je otvorio dušu i pred milionima otkrio porodičnu tragediju koja ga je zadesila

Objavljeno:

Učesnik rijalitija "Zadruga 7" Ramiz Gusinac u svojoj potresnoj ispovesti u rijalitiju ispričao je da su njegova supruga i on izgubili šestoro dece, zbog navodne greške lekara.

- Moja najveća greška je što sam verovao ljudima i doktorima. Od 1990. do 1996. godine moja supruga i ja smo izgubili petoro-šestoro dece, govorili su nam da će biti dobro, da imaju tablete, injekcije, i tako smo verujući u njih gubili zdravlje i decu. Godinama je i ona izgubila zdravlje... Eto. To je moja najveća greška. Ne treba ljudi da se razvode, nego da se menjaju i da sačuvaju odnos i svoju porodicu. Ona je najvažnija na svetu. Želja za parama je velika greška, da se trči zbog toga, ja nisam navikao da se razdvajam od prodice toliko dugo, ne bih to nikome savetovao. Moja greška je što sam verovao ljudima, a to što sam izgubio je možda jedan košarkaški tim u to vreme - govorio je Ramiz gutajući knedle u grlu i brišući suze.

Podsetimo, Gusinac je svoju suprugu, sa kojom je 33 godine u braku, upoznao slučajno, a kada je ostala trudna sa blizancima, ništa nije slutilo na tragediju koja je usledila. Samo je jedno dete preživelo, i to ćerka Merima, koja mu je, kako kaže, sve na svetu.

Ramiz je po struci frizer i to vrlo uspešan
Ramiz je po struci frizer i to vrlo uspešanfoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Ramiza u njegovom rodnom gradu svi zovu Zeka i po zanimanju je frizer, a kao je otkrio jednom prilikom, u te vode upolovio je davne 1987. godine, kada je njegov otac otvorio prvi salon.

Bonus video:

02:20

Ramiz Gusinac - devojke u današnje vreme preteruju

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.