BRAVO ŠMEKERU! Poznati DASA svoju suprugu gleda kao KRALJICU: Ono što je sad uradio ODUŠEVIĆE SVE NAŠE ŽENE, CAR
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

svaka čast!

BRAVO ŠMEKERU! Poznati DASA svoju suprugu gleda kao KRALJICU: Ono što je sad uradio ODUŠEVIĆE SVE NAŠE ŽENE, CAR

Njegova žena je napunila 60 godina, a evo šta joj je poklonio

Objavljeno: 10:38h

Glumac Pirs Brosnan medijske stupce osim svojim šarmom uvek puni i načinom na koji svojoj supruzi izjavljuje ljubav, a ovog je puta opet otišao korak dalje.

Njegova partnerka Kili Šej Smit napunila je 60 godina, a povodom toga posebnog dana Pirs joj je poklonio buket od 60 crvenih ruža.

''Šezdeset ruža za moju smeđooku devojku za njen 60. rođendan. Zauvek sam srećan i blagosloven što sam sedeo tamo kad si se jednog jutra rano pojavila iza ugla u Cabo San Lucasu'', napisao je.

U braku su 22 godine, a njihova ljubav tokom godina nije nimalo izbledela. Pirs i Kili upoznali su se 1994. godine, pre njegove uloge kultnog Džejmsa Bonda, a venčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljki.

Njihova ljubavna priča jedna je od najlepših u Holivudu, a glumac zadivljuje žene širom sveta svojim kavaljerskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila, te paparaci često znaju da ih uhvate kako ne moguda se suzdrže od strasti i ljube se u javnosti.

1 / 7 Foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poslednjih nekoliko godina javnost je Kili često napadala zbog viška kilograma, a Pirs je sve vreme branio svoju suprugu i bezbroj puta potvrdio da mu izgled ni savršeno telo žene u šezdesetim nisu važni kako bi nekoga voleo.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.