"DANAS SVI SRBI NEKA ĆUTE" Karleuša se oglasila povodom DANA ŽALOSTI vidno UZRUJANA: Njena poruka je JASNA i BITNA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

POTRESNO

"DANAS SVI SRBI NEKA ĆUTE" Karleuša se oglasila povodom DANA ŽALOSTI vidno UZRUJANA: Njena poruka je JASNA i BITNA

Njena emotivna objava je sve duboko potresla, a imala je i poruku.

Objavljeno: 09:40h

U razmeni vatre između takozvane kosovske policije i Srba sa severa Kosova stradala su trojica Srba - I. M, S.N. i B.M, a Vlada Srbije proglasila je da je danas Dan žalosti povodom tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji.

Mnoge poznate ličnosti su se oglasile povodom ovog tragičnog događaja, a među njima je i pevačica Jelena Karleuša.

Njena emotivna objava je sve duboko potresla, a imala je i poruku.

"Dan žalosti za sve Srbe na svetu. Žalimo nasu braću koja se love i ubijaju od strane albanskih terorista na Kosovu dok svet ćuti. Kosovo je po zakonu i Ustavu sastavni deo republike Srbije a nasilno otimanie teritorije jednoj suverenoj državi u srcu Evrope i kriminalno menjanje njenih granica od strane albanske manjine predstavlja najveću bruku savremene evropske i svetske politike. Danas Srbi neka ćute. Pogotovo srpski izdajnici koji pomažu onima koji otimaju deo teritorije suverenoj zemlji i podrivaju stabilnost. JER SRBIN NA SRPSKOJ ZEMLJI NE MOŽE BITI TERORISTA. ON MOŽE BITI ONAJ KOJI BRANI OTADŽBINU OD TERORISTA. NE MOŽE BITI TERORISTIČKI AKT KADA SRPSKI NAROD NA SRPSKOJ TERITORIJI USTANE PROTIV ALBANSKOG TERORA I PROGONA. TERORIZAM JE KADA ALBANCI U UNIFORMAMA LOVE I UBIJAJU SRBE NA SRPSKOJ TERITORIJI. Danas svi Srbi neka ćute i neka žale poginulu braću na našoj zemlji od strane terorista i separatista. Ali do kraja svojih života neka budu složni u jednom-KOSOVO JE SRBIJA. Kolevka naše kulture, nase istorije, vere i zakona. A zakon i granice i Ustav moraju da se poštuju jer ovo nije srednji vek", poručila je jasno Karleuša.

Bonus video:

04:59

NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.