Takmičari su pevali, a BUBAMARA JE BEZ BLAMA POKAZALA GRUDI Kaliniću USRED EMISIJE: Daro, za mene, jednom onako da me razveseliš...(VIDEO)
Foto: Printscreen/TV Pink

lagano

Takmičari su pevali, a BUBAMARA JE BEZ BLAMA POKAZALA GRUDI Kaliniću USRED EMISIJE: Daro, za mene, jednom onako da me razveseliš...(VIDEO)

Daro, ajde razveseli jednom voditelja. Uradi za mene jednom ovako - rekao je Milan pokazujući da želi da Dara pokaže grudi.
Objavljeno:

- Tako smo lepo počeli, tako je bilo fino, ja sam mislila da je to u skladu sa ubeđenjima i postom, ali da ne bi bilo da sam prećutala preko te diplome. Na Vikipediji svako od poznatih ima biografiju i uđete na nju i pročitate sve što vas zanima i kada ukucate ime Maje Nikolić bilo bi logično da piše da ima muzičku školu, ali njena stranica na Vikipediji popunjena je rečenicom da je član Pinkovih zvezda, nigde nikakvo muzičko obrazovanje - ispričala je Zorica.

- Da pitam ja Vas, zašto Vi uvek pravite žrtvu od sebe u svakom rijalitiju i emisiji - odgovorila joj je Maja, na šta je Zorica rekla da "narod vidi sve".

Maja je zatim pričala o Zoričinim koncertima koji su navodno otkazani, što Zorica nije htela da komentariše.

foto: Printscreen

- Melika, Melika, ajmo - počela je da viče i Dara, nestrpljiva da se rasprava završi.

- Ako se neko posvađao ozbiljno u ovoj emisiji, to smo Dara i ja. Daro, ajde razveseli jednom voditelja. Uradi za mene jednom ovako - rekao je Milan pokazujući da želi da Dara pokaže grudi.

foto: Pink

- Milane, ako to treba da smiri situaciju, oprosti za sve - rekla je ona i raširila sako, za šta je dobila gromoglasan aplauz, da bi posle toga od Dare dobio oproštaj, a onda je i on pokazao svoje grudi Dari.

- Šta mislite, da Maja Nikolić, koja peva džez i koja nije kupila diplomu ne zna da peva folk. Zna! - dobacila je ona, da bi tek onda počela da peva sledeća takmičarka.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.