ĐOLE ĐOGANI IMAO OBRAČUN SA POZNATIM PEVAČEM! Sve je otkrio pa poručio samo JEDNO, od ovih reči se LEDI KRV
Đole Đogani, Foto: Predrag Milosavljević

ISKRENO

ĐOLE ĐOGANI IMAO OBRAČUN SA POZNATIM PEVAČEM! Sve je otkrio pa poručio samo JEDNO, od ovih reči se LEDI KRV

Đogani je govorio o porodičnim odnosima i svojim kolegama

Objavljeno:

Denser i popularni pevač Đole Đogani otkrio je da mu nije krivo što ga Nina Đogani nije pozvala na njeno punoletstvo.

Između ostalog, on ističe da u njihovom familiji postoji određena distanca.

- Pa nije me povredilo. Znaš kako, nekako smo mi tu podeljeni, mi u suštini što se tiče tog dela tamo, ne ulazimo i ne izlazimo. Moj Adriano komunicira sa Ninom, i oni se druže, kad su u pitanju izlasci, među njima je razlika samo godina dana. Evo bio je Adamov i Sarin rođendan. Svi su bili tamo i Gagi i Adam i Nina i Luna i Marko. Svi u kući, ludilo je bilo. Adriano mi je slao slike. A ja sam tu ipak neko ko iz nekog razloga... ili se plaše ili imaju tu neku tremu ili ono, takav sam od početka. Ne može svako da mi priđe na način na koji eto oni to žele ili šta već. U tom slučaju postoji taj jaz, postoji ta takozvana distanca gde ne mogu baš da dođem i da se opustim u situaciji u kojoj oni žele da budu opušteni, a da ja budem tu - priča Đole i otkriva kako je uspeo da odoli svim porocima sa estrade.

- Ne bih baš puno pričao o tome zato što iskreno nisam ni znao šta se dešava dok nije bilo kasno. Meni niko nije ništa ni rekao, niti je smeo da mi kaže da se dešava tako nešto. Saznao sam sve tek kad je bilo kasno i kada se on skoro izvukao iz svega toga. Prespavao sam to jer nekako nijedna informacija nije stigla do mene. Ne bih ulazio u to jer je to njegova privatna stvar. Nek priča on o tome. Znam da je moj brat onako zdrav čovek u smislu njegovog odnosa prema ljudima, prema okolini, u kojoj se on nalazi. On nikada neće povrediti nikoga. Komšiju neće povrediti, a kamoli svoje ljude, porodicu, familiju. On je duša od čoveka i nije mogao da se suoči sa sobom, sa nekim promenama koje se dešavaju u raznim periodima života. Ipak, on sad ima 50 i nešto. Mi se u toku života svi menjamo i imamo svoje životne priče. Tu su bile i ženidbe i razvodi i ovo i ono i sad tu karijera i karijera u piku, kada si najpopularniji najbolji...

Ne zaboravimo da su Gagi i Đogani iz tog nekog vremena bili mnogo, mnogo popularniji nego što su danas ovi klinci Buba, Jala, Rasta, samo što oni ne znaju. Oni su zaboravili, oní ne znaju istoriju muzike kod nas. Kod nas se ta istorija zaboravi, oni zaboravljaju, nisu nikad ni čuli, a televizije i mediji se ne bave "kucamo na vrata zaboravljenih snova", što je radio Marko Marković za sportiste. Značí, ne bave se. Klinci koji sad imaju 10 godina ili 12 i 13 znaju za Jalu i Bubu, za 5-6 godina, ako oni ne budu još u centru i ako ne budu radili, nisu u medijima, oni će da se zaborave. A da su se bavili, recimo, nama ili da pogledaju moj film "Život i scena" ili da pogledaju "Mali da se vrate..." Svi padaju na glavu kao pojavio se Cobi i snimio pesmu "Leto je a meni u srcu hladno je", ti dobro znaš 95 ko je to rekao. To je reč koju sam ja izgovorio, ja sam to napisao i to je moje autorsko delo - ističe Đogani i otkriva da li je od Cobija to naplatio.

- Nikad, nikad mi niko nije dao, čak me ni Cobi nije pitao da li može da iskoristi taj tekst! Dok recimo, spot za sladoled, video si kakva reklama. Oni su iskoristili samo "Lepo je a meni hladno je", znači oni su od mene uzeli taj tekst, kupili su, ugovorno je kupljen taj tekst i plaćen veoma dobro. A to su profesionalci koji su to uradili. A ja bi bio bezveze da uzmem pa da mu skinem spot s Jutjuba, ili da budem berobrazan pa kao da ga tužim. Ne, nego je trebalo da pita - smatra denser koji je Cobija sreo na aerodromu.

- Jesam, rekao sam mu, sreo sam ga, pre dva meseca je naleteo na još jednu moju pesnu, moj jedan ritam koji je bio dobar u to vreme i kaže da bi radio neki rep za njega. Hoće da uradi od te moje pesme nešto i pitao me je da li mogu da iskoristim to. Ja sam rekao da može, nikakav problem nije, a rekoh nisi me pitao za "Leto je". On se smeje onako. Cobi je dobro dete, nije on negativa, on je možda čak od svih ovih novih možda najbolji. On i Jala i Buba su mi ono... Kad me vide, oni se uvek jave, onako lepo, kulturno s poštovanjem. Na ne kom nastupu u Svedskoj, nastupali smo zajedno sa Jalom i Bubom i ulazimo u svlačionicu, njih dvojica su sedeli, i kad su me videli, oni su skočili. To je bio naš prvi susret. Prišli su, od srca se pozdravili, i rekli: Izvolte, gospodine, sedite na moje mesto. Mislim to je stvarno poštovanje.

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.