GDE ĆE MU DUŠA?! TUKAO JE ŽENU, LOMIO KOSTI, IZDAO BRATA...Svi skandali Đoleta Đoganija!  (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

nismo imali pojma!

GDE ĆE MU DUŠA?! TUKAO JE ŽENU, LOMIO KOSTI, IZDAO BRATA...Svi skandali Đoleta Đoganija! (FOTO)

Đole Đogani, popularni pevač devedesetih i osnivač grupe "Đogani", poslednjih godina nestao je sa javne scene, a nekada je gospodario njom i važio za jednog od glavnih skandal majstora
Objavljeno:

Đorđe ili Đole Đogani, rođen je pod imenom Hanit Đogaj, a posle je zbog prirode posla kojim se bavi rešio da promeni ime u neko umetničko koje će ljudi mnogo lakše da pamte.

Ipak, pevača nećemo pamtiti samo po njegovom imenu i hitovima, već i po neviđenim medijskim skandalima koje je nizao poslednjih godina.

Đole se ženio dva puta. Prvo je bio u braku sa Slađom Delibašić koja ja zajedno sa njim bila u grupi „Đogani Fantastiko“. a kada se rastao od nje oženio se sa Vesnom Trivić koja je bila njena dobra prijateljica!

foto: Printscreen/Instagram/sladjadelibasic

Slađa i Đole razveli su se 2000. godine, a skandal je stigao godinu dana nakon razvoda. Đole je započeo vezu sa Vesnom, članicom svoje plesne grupe, a njegova sadašnja supruga godinama je igrala i učila od Slađe, te ju je Delibašićeva smatrala za blisku prijateljicu.

foto: Dragan Kadić

Slađa je optuživala Đoleta da ju je prevario sa Vesnom, on je pričao da je ona njega varala, pa su se tako mesecima prepucavali po žutoj štampi i iznosili bez pardona sav svoj prljav veš.

Ali, najgoru priču pustio je pre godinu dana Đoletov kolega Ivan Gavrilović, otkrivši da je Đole tukao bivšu suprugu!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.