NOVI SKANDAL BLIZANACA IZ RIJALITIJA! Mesecima živeli na račun penzionerke iz Hrvatske, a onda...
Foto: Printscreen Instagram

živeli na ler

NOVI SKANDAL BLIZANACA IZ RIJALITIJA! Mesecima živeli na račun penzionerke iz Hrvatske, a onda...

Mika i Giba Vasić, blizanci iz rijalitija "Veliki brat", prethodnih meseci živeli su u Hrvatskoj, u domu 78-godišnje Branke Radić, ali ih je ona nedavno izbacila iz kuće
Objavljeno:

- Ceo dan su sedeli za stolom i mazili moju mačku umesto da rade. Lopovi, odneli su sve novo što sam im kupila, a staro su mi ostavili. Ništa nisu imali kad su došli kod mene. Ni pidžamu. Došli su goli i bosi s jednim koferom. Šest kofera su odneli - tvrdi Branka. Ističe da blizancima na rate još plaća mobilne telefone koje im je kupila. Ali kaže da im ih nije poklonila, nego da je dogovor bio da ih imaju dok su kod njih.

A post shared by Giba Vasic (@gibavasic) on

- Kupovala sam im robu i kozmetiku. Veče pre nego što su otišli sedela sam u dnevnoj sobi i gulila narandže. Nisu ništa govorili. Kad sam otišla da spavam, počeli su da se pakuju. Ujutro su zvali taksi - kaže ova gospođa. Ljuta je jer su, kako kaže, blizanci po ceo dan šopingovali.

- Niti znaju da rade niti hoće. Ni jednom me nisu isfenirali, a oni su frizeri. Nisu bili vezani u mojoj kući. Mogli su da odu. Laž je da im nisam dala da odu - kaže Branka. Ističe i da je njihovim roditeljima slala novac jer su je tražili za lečenje.

- Za svoje novce sam othranila Vasićeve. Ostavili su sve neoprano. Nikad ni stepenice nisu počistili. Cele dane i noći su ležali i telefonirali. Do 10 bi spavali. Rekla bih im da donesu drva. A Giba bi odgovorio: "Ja sam se malo uspavao" - ogorčena je Branka.

Tvrdi da im je prošle godine platila letovanje na moru na kojem su prvi put bili. Dodaje da im je dala 3.000 kuna da u Zagrebu proslave Novu godinu, a isto toliko im je dala i za Božić.

A post shared by Giba Vasic (@gibavasic) on

- Čak sam im i voz plaćala. Oni su tu sedeli, grejali se i šopingovali. Jedan mesec potrošili su mi 20 kubika vode, a suprug i ja potrošimo dva. Oni su se tuširali danju i noću - kaže Radić. Zaključila je da je slobodno tuže, ali im ona ništa više neće dati.

Dok su živeli kod Branke ona im je, kaže, kupovala šminku i "Šanel" papuče za sto evra, i da je blizancima bilo svejedno kupuju li na muškom ili ženskom odeljenju.

- Kupovali su najskuplju kozmetiku. Kreme i parfeme od sto evra. Hteli su "Versaće", a došli su s golim prstima u starim patikama. Živeli su kao lordovi i ponašali se kao prinčevi - tvrdi ona, i dodaje da blizanci imaju više šminke od nje.

- Nisu za žene, to se vidi. Čak su moj puder koristili. Stalno su se puderisali – kaže Branka. Njihove stare stvari je, kaže, zapalila.

Rade je Branki poručio da njegovim sinovima vrati garderobu koja je ostala u njihovoj kući.

A post shared by Giba Vasic (@gibavasic) on

- Kod nje su ostale jakne, farmerice, 20-ak pari patika, odela, košulje... To im je ona kupila. Osam meseci su kod nje živeli. Treba da dobiju nešto zauzvrat. U ugovoru koji su potpisali piše da im ostavlja sve svoje pokretno i nepokretno. Deca ne traže ništa, samo garderobu - kaže Rade i ističe da nije istina ono što je Branka rekla da njegovi sinovi nisu ništa radili dok su bili kod nje.

- Kosili su travu i cepali drva. Ko ju je vodio doktorima nego moja deca. Osam kubika drva sam ja iscepao kad smo Rada i ja bili kod nje tri dana - kaže Rade. Dodaje i da je laž da su se deca pokupila usred noći, kako tvrdi Branka.

Bonus video

OD OVOGA MOŽE DA SE UMRE: Mirko Šijan već BOEM! Evo uz koju pesmu i tamburaše pada u TRANS!

(Espreso.co.rs/24sata.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.