NOVI SKANDAL BLIZANACA IZ RIJALITIJA! Mesecima živeli na račun penzionerke iz Hrvatske, a onda...
Foto: Printscreen Instagram

živeli na ler

NOVI SKANDAL BLIZANACA IZ RIJALITIJA! Mesecima živeli na račun penzionerke iz Hrvatske, a onda...

Mika i Giba Vasić, blizanci iz rijalitija "Veliki brat", prethodnih meseci živeli su u Hrvatskoj, u domu 78-godišnje Branke Radić, ali ih je ona nedavno izbacila iz kuće
Objavljeno:

Branka ih je optužila da po ceo dan ništa nisu radili, već da su se samo "puderisali i trošili vodu". Sa druge strane, njihov otac Rade Vasić (57) tvrdi da su oni Hrvatsku napustili jer je on imao infarkt.

- Bio sam u Beogradu da dogovorim neku svirku. Vratio sam se kući i legao da se odmorim. Bilo je pola tri. Udario me infarkt. Morao sam hitno na operaciju. Ugradili su mi dva stenta. Za koji dan ugradiće mi i treći. Osećam se dobro, mogu da sviram, kao nov sam - rekao je Rade i dodao da je njegove sinove policija izbacila iz Brankinog doma.

A post shared by Giba Vasic (@gibavasic) on

- Gospođa Branka odjednom se potpuno promenila. Rekla im je: "Ako idete u Srbiju, ne morate se ni vraćati." Nije bila gruba. Mika i Giba spakovali su se noću, a ujutru otišli u policiju kako bi napustili Hrvatsku. Za rođendan im je njen suprug kupio pametne telefone, a ona svakome po jedan ručni sat. Satove im je skinula i prijavila ih policiji da su ukrali mobilne - rekao je Rade i dodao da njegovi sinovi nisu jedini koje je Branka prevarila.

- Bilo ih je još dvoje na koje je sve prepisala, pa ih isterala. Osam meseci su mi deca bila kod nje. Zaslužili su da nešto dobiju - zaključio je Rade.

Sa druge strane, Branka je Miku i Gibu nazvala lopovima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.