SIN SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ JE PROSLAVLJENI GINEKOLOG! NE ŽIVI U SRBIJI: Ministarka ima NASLEDNIKE za ponos!
Slavica Đukić Dejanović, Foto: Zorana Jevtić

porodica

SIN SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ JE PROSLAVLJENI GINEKOLOG! NE ŽIVI U SRBIJI: Ministarka ima NASLEDNIKE za ponos!

Filip i Nina najveća su joj radost

Objavljeno: 11:44h

Funkciju ministra prosvete u Vladi Srbije ubuduće će obavljati Slavica Đukić Dejanović.

Uvaženi neuropsihijatar i dugogodišnji profesor Medicinskog fakulteta u Kragujevcu, u dugoj i bogatoj karijeri bila je ministar zdravlja, ministar za demografiju i populacionu politiku, predsednica Skupštine Srbije, ali i direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević.

Na pitanje šta je, osim poslovnih uspeha, čini srećnom i ponosnom gospođa Đukić Dejanović nedavno je u intervjuu za Hello magazin rekla:

‒ Moja najveća radost je što sam baka, majka, supruga, ćerka, prijatelj, a aktivna sam u značajnom delu svojih profesionalnih potencijala.

Slavica Đukić Dejanović
foto: Dado Đilas

Slavica Đukić Dejanović udavala se dva puta. U prvom, mladalačkom braku, dobila je sina Dušana Đokovića, koji je danas ugledni ginekolog u Portugalu.

‒ Nema dileme da su mi unuci Filip i Nina ne samo najveća radost, već i inspiracija za moju mentalnu i fizičku aktivnost. Oni imaju mnogo mašte, ljubavi i izvor su svih svojstava u meni ‒ kaže ponosna baka.

Novoizabrana ministarka prosvete po drugi put je stala pred matičara devedesetih godina i sa suprugom Rankom Dejanovićem uživa u srećnom braku skoro tri decenije.

Slavica Đukić Dejanović sa suprugom
Slavica Đukić Dejanović sa suprugomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

07:12

DEMOGRAFIJA PRIORITET VLADE SRBIJE Slavica Đukić Dejanović za Kurir TV: Kisić i Brnabić obezbedile dohranu za Gaćeše za 1.000 dana

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.